Foto: colourbox.com

Giv din Facebookside en ansigtsløftning

Torsdag, 4. maj 2017 - 9:00
Hellerup

Over 3,5 millioner danskere bruger Facebook aktivt, og mediet bliver en vigtigere og vigtigere kommunikationskanal for bibliotekerne. Men hvordan kommunikerer vi bedst på Facebook? Hvordan ved vi, at det vi gør virker, og hvordan dokumenterer vi effekten?

På Facebook kan vi møde vores brugere digitalt ansigt til ansigt, vi kan invitere dem inden for i maskinrummet og gøre vores aktiviteter, bøger, film, spil og mange fagligheder synlige på en sjov og uformel måde. Facebook en kommunikationskanal, der tilbyder os værktøjer, som viser effekten af vores opslag og dermed giver os mulighed for at vurdere udbyttet af vores arbejde. Det skal vi udnytte.

Dette kursus giver en indføring i Facebook som et professionelt kommunikationsværktøj. Gennem oplæg, masser af eksempler på sjov og effektiv Facebooking og små workshops kommer vi igennem følgende:

• Hvad er vores mål med vores Facebooking, og hvad er vores succeskriterier?
  • Hvordan arbejder vi henimod vores mål, og hvordan måler og dokumenterer vi effekten?
  • Hvordan skal vores side se ud, og hvordan er vores stemme på siden?
  • Hvordan arbejder vi helt praktisk med Facebooks funktionaliteter fx i forhold til videoopslag, billedformater, opsætning af begivenheder, timing, boosts og indblik-funktionen?

Hvordan tænker vi Facebook sammen med bibliotekets øvrige kommunikationskanaler?

Tilknytning

Kurset henvender sig til biblioteksansatte, der gerne vil arbejde mere systematisk og strategisk med Facebook.

Torsdag, 4. maj 2017 - 9:00 - 15:00

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6