Foto: colourbox.com

Jazz – hvad sker der?

Mandag, 29. august 2016 - 9:00
Hellerup

”Jazzen er død!” sagde Svend Asmussen i 1943. Men det er den ikke, og det er Svend Asmussen ej heller; de har begge rundet 100 år og lever i bedste velgående. På dette kursus tager vi pulsen på jazzen: den er stadig swingende og ikke ved at falde ned lige foreløbigt!

Alle – både musiknørder og jazznovicer – kan være med, når Mikkel Vad kaster os igennem en tour de force af musik og stiller skarpt på en række aktuelle såvel som eviggrønne jazzmusikere, stilarter og genrer. Med udgangspunkt i musikeksempler fra de jazzmusikere, man kan møde på de danske scener lige nu, fremhæves en række tendenser, der præger jazzverdenen: Hvem holder fast i og viderefører traditionerne? Hvem er de helt nyskabende? Hvem er de populære? Hvem er avantgarden?

Undervejs vil der være mulighed for debat, meningsudveksling og opklarende spørgsmål. Der vil være masser af musik – både den gode gamle slags jazz, der stryger én med hårene og den ”farlige” slags, der kradser i øregangene.

Mikkel Vad kendes som vært på bl.a. P8 Jazz. Han er cand.mag. i Musikvidenskab og er i øjeblikket ph.d.-studerende ved University of Minnesota, USA.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Emner

Kurset henvender sig til alle biblioteksansatte med interesse for (jazz) musik. Forhåndsviden er ikke påkrævet.

Mandag, 29. august 2016 - 9:00 - 13:00

Gentofte Hovedbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Halvdagskursus. Der serveres morgenbrød og frokost.

350,00 kr.

Mandag, 22. august 2016 - 10:00