Foto: Gentofte Centralbibliotek

Lær grafisk facilitering og plakatskrivning

Tirsdag, 14. november 2017 - 9:00
Hellerup

På dette kursus i grafisk facilitering og plakatskrivning lærer du at tegne flotte og iøjnefaldende plakater med fx dagsordner, programmer og referater – og du vil desuden få input til at dokumentere ideer og brainstorms og kunne skitsere procesplaner og lave tegnede referater. Du lærer også teknikker til at tegne ekstremt hurtigt – og samtidig flot – og teknikker til at fastholde de vigtigste punkter fra en samtale, et møde eller en proces.

Du kommer i dybden med tegninger inden for de mest anvendte kategorier: mennesker, steder, tanker og tale. Derudover lærer du at tegne en lang række symboler, som kan anvendes i egen arbejdssammenhæng for at skabe dynamik og liv som supplement til konventionelle programmer, referater, dagsordner m.v.

Du får ligeledes mulighed for at udvikle dine egne ikoner på baggrund af ord og begreber fra din egen arbejdsplads.

Det er ikke en forudsætning, at man på forhånd kan tegne!

På kurset vil deltagerne modtage materialer i form af tuscher og farvekridt, som kan beholdes efter kurset.

Tilknytning

Kurset henvender sig til alle biblioteksansatte, der ønsker at lære eller blive bedre til grafisk facilitering. Der kræves intet forhåndskendskab eller erfaring med at tegne.

Tirsdag, 14. november 2017 - 9:00 - 15:00

Gentofte Hovedbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Heldagskursus. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

1.100,00 kr.

Tirsdag, 7. november 2017 - 10:00