Foto: colourbox.com

Mødeledelse i hverdagen – skab bedre møder for dig og dine kolleger

Torsdag, 1. december 2016 - 9:00
Hellerup

På dette heldagskursus får du undervisning i konstruktiv og effektiv mødeledelse, og du får mulighed for at afprøve nogle udvalgte teknikker og metoder i praksis.

Vi bruger alle meget tid på møder – nogle gange er vi deltagere og andre gange ansvarlige for at afvikle møderne. På kurset vil vi ud fra en række procesgreb klæde dig på til at planlægge, afholde og facilitere konstruktive møder, så tiden ikke bliver for lang for hverken dig eller dine deltagere.

På kursusdagen vil vi bl.a. arbejde med følgende nedslag:

• Hvad er et godt møde?
  • Hvordan har mødets karakter indflydelse på din mødeledelse?
  • Hvad betyder god forberedelse for mødedeltagernes udbytte? Herunder indblik i grundlæggende planlægningselementer
  • Hvilke komponenter består et møde typisk af?
  • Hvordan styrer mødelederen deltagerne sikkert gennem mødeforløbet og sikrer en god og konstruktiv dialog?
  • Hvordan følger man som mødeleder konstruktivt op på mødet og sikrer efterfølgende handling?

På kurset vil du derudover blive introduceret til og få mulighed for at afprøve konkrete metoder, som understøtter faciliteringen af et meningsgivende og effektivt møde.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Kurset henvender sig særligt til HK’ere og assistenter, men også til andre biblioteksansatte, der kunne tænke sig at arbejde mere konstruktivt med både mødedeltagelse og mødeledelse i hverdagen.

Torsdag, 1. december 2016 - 9:00 - 15:00

Gentofte Hovedbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Heldagskursus. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

700,00 kr.

Torsdag, 24. november 2016 - 10:00