Foto: systematic.com

Torsdag, 26. oktober 2017 - 9:00
Hellerup

Kurset er udsolgt. Kurset dubleres 6. november 2017

Accession og materialevalg i Cicero foregår hovedsageligt fra funktionsområderne Søgning, Materialevalg, Ordrer, Modtagelse, Abonnement og Materialekonti i F3 samt Materialevalgslister i F6 og Periodika i F7. Kurset vil bringe os rundt i alle disse funktioner med afstikkere til andre relevante områder afhængig af deltagernes interesse og behov.

Indholdet for formiddagens første halvdel vil fokusere på oprettelse af materialevalgsskabeloner, generering, bestilling og afsendelse af uge- samt suppleringslister, modtagelsen samt håndtering af ordrer og økonomi.

Dagens anden halvdel vil fokusere på oprettelse og håndtering af grundkort og abonnementer samt modtagelse og håndtering af tidsskrifter.

Deltagere fra biblioteker der allerede ér gået i drift med Cicero, er meget velkomne til at medbringe egne logins/passwords til produktionsmiljøet samt konkrete opgaver med henblik på at komme i gang med materialevalg/abonnementer.

Der vil være øvelser og opgaver.

Bemærk at kurset indholdsmæssigt vil være identisk med superbrugerkursernes gennemgang af materialevalg og periodika, men med tid til at gå i dybden med emnerne, diskutere forskellige typer af arbejdsgange og i højere grad tage højde for lokale behov etc. Vær også opmærksom på at kurset ikke fokuserer på den tilhørende opsætning af Cicero under F7 Serveropsætning.

Tilknytning

Kurset henvender sig til biblioteksansatte, der arbejder eller skal arbejde med accession, periodika, materialevalg samt bestilling i Cicero.

Torsdag, 26. oktober 2017 - 9:00 - 12:30

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Halvdagskursus. Der serveres morgenbrød og frokost.

1.225,00 kr.

Torsdag, 19. oktober 2017 - 10:00