Opdag og håndter borgerkontaktens forbudte følelser

Mandag, 25. februar 2019 - 8:30
Odense

Mødet med borgeren vil du for det meste opleve som givende og udbytterigt, mens andre gange vil mødet være drænende, hårdt og konfliktfyldt. Kan du genkende dette, ved du sikkert, hvordan disse situationer kan medføre oplevelser af afmagt, frustrationer og skuffelse over, at borgeren ikke nødvendigvis efterlades tilfreds til trods for dine gode intentioner. Dette er eksempler på nogle af borgerkontaktens forbudte (men naturlige følelser), som dette kursus vil tage fat på. På kurset vil der også være integreret elementer fra håndtering af konfliktfyldte situationer med borgerne.

Form:
Kurset er anderledes end mange af de andre kurser, du sikkert ellers har været på. Kursusmappen er erstattet af klistermærker, og powerpoints er droppet til fordel for personlige historier og eksempler.

Indhold:
• Konflikthåndtering og konfliktstrategier
• Professionel borgerkontakt
• Grænsesætning
• At sige fra uden at slå fra.
• Borgerkontaktens tilbageholdte følelser.
• Kollegastøtte og forståelse.

Forberedelse:
Du vil helt sikkert opleve, at kurset inspirerer dig og giver dig en masse muligheder og teknikker. Men for at optimere din læring kan du med fordel allerede nu spørge dig selv om:

• Hvad vil du gerne selv have ud af kurset?
• Hvad skal være nemmere efter kurset?

Om underviseren:
Jacob Thorsen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har siden etableret sig som selvstændig psykolog med fokus på offentlige organisationer, herunder primært social- og sundhedssektoren.
Jacob Thorsen er på nuværende tidspunkt i gang med at skrive en bog med udgangspunkt i den professionelle borgerkontakt.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Biblioteksansatte med borgerbetjening