Roskilde CB: 23 mobile ting

Mandag, 7. april 2014 - 8:00

23 mobile ting er et e-læringsforløb omkring omkring tablets og smartphones for biblioteksansatte i Region Sjælland og Bornholm.

Formålet er at være sammen om at udforske de mobile teknologiers mange muligheder – og dermed styrke vores digitale og faglige kompetencer.

Som deltager i 23 mobile ting bliver du introduceret til en lang række apps, funktioner og tendenser, som gør sig gældende i det mobile univers. Og mere væsentligt: du får mulighed for at prøve det hele af, samtidig med at du kan sparre og hente hjælp hos dine kollegaer.

Her på siden tilmelder du dig hele forløbet. Vi starter den 7. april og fortsætter hen over sommeren med afslutning den sidste uge i november 2014. Forudsætningen for at være med er, at du har en smartphone eller tablet (på iOS eller Android) af nyere dato, som du kan tilgå og benytte hele vejen gennem forløbet.

Hver uge præsenterer vi en ny ting på bloggen 23mobileting.dk (ferier undtaget).

Bliv klar til 23 mobile ting

Den 24. marts – 2 uger før 23 mobile ting skydes i gang – vil det være muligt at gennemgå et kort introduktionsforløb, hvor de helt basale principper og funktioner præsenteres. Bliv klar her.

Baggrund

23 mobile ting er en videreudvikling af det velkendte ”23 ting” læringskoncept. Det grundlæggende princip er, at deltagerne styrer deres eget læringsforløb gennem opdagelse og leg. Guldborgsund-bibliotekerne har udviklet den første udgave af 23 mobile ting som et læringsforløb på iPad mini for bibliotekets ansatte. Find den her.

NB: Deltagende biblioteker skal vælge én eller to kontaktpersoner, der står for kontakten med Centralbiblioteket og videreformidling af relevant information til de deltagende medarbejdere. Tilmelding af biblioteket foregår pr mail til centralbiblioteket@roskilde.dk senest den 17 marts.

Tilknytning

Biblioteksansatte i Region Sjælland og Bornholm. Deltagelse forudsætter adgang til en smartphone eller tablet (iOS eller Android).

Monday, 7. April to Sunday, 30. November 2014, 8:00 - 8:00

Tilmeldingen her gælder hele forløbet.

0,00 kr.

Mandag, 31. marts 2014 - 12:00