Foto: colourbox.com

Bliv Shared Reading-læsegruppeleder

Fredag, 5. april 2019 - 9:00
Hellerup

Kurset er udsolgt. Man er velkommen til at skrive til bsc@gentofte.dk, hvis man vil på venteliste eller orienteres om en eventuel dublering af kurset.

På dette kursusforløb sætter vi fokus på Shared Reading som metode, og du bliver på kurset uddannet som Shared Reading-læsegruppeleder.

Shared Reading er en læsegruppeform, alle kan deltage i: Ingen forberedelse, små grupper og en læsegruppeleder, der vælger og forbereder tekster og ikke giver endegyldige svar, men læser højt og guider deltagernes dialog, hvis det er nødvendigt. Metoden er i Danmark også kendt under navne som ”Guidet fælles læsning” og ”Litteraturcoaching”.

På kursusdagene vil du prøve kræfter med at være læsegruppedeltager, og der vil blive arbejdet med øvelser, som træner dig til selv at træde ind i rollen som læsegruppeleder. Du vil opleve kvalitetslitteratur og dialog i fællesskab i en tryg og inspirerende ramme.

Der er kun plads til otte personer på kurset, hvilket giver gruppen intimitet og rigtigt gode muligheder for individuel vejledning og sparring.

OBS: Pga. det lille antal pladser på kurset er tilmelding kun muligt for biblioteksansatte på biblioteker i Gentoftes centralbiblioteksområde. Interesserede fra andre centralbiblioteksområder er dog velkomne til at skrive til bsc@gentofte.dk, da eventuelle ledige pladser ved tilmeldingsfristens udløb vil blive tilbudt ansatte fra andre regioner.

Kursusinstruktør er Cecilie Laskie, lektor, litteraturformidler og forfatter. Cecilie har personlig erfaring som Shared Reading-læsegruppeleder for en række forskellige brugergrupper, og hun har været Shared Reading-kursusinstruktør for bl.a. biblioteksformidlere, frivillige, lærere og præster.

 

Ingen har postet indhold endnu.

Tilknytning

Målgruppe

Kursusforløbet henvender sig til biblioteksansatte i Gentoftes centralbiblioteksområde, som ønsker at blive uddannet læsegruppeleder inden for Shared Reading-metoden.

Det praktiske

Afholdes

Fredag, 5. april 2019 - 9:00 - 16:00
Torsdag, 11. april 2019 - 9:00 - 16:00

Underviser

Adresse

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,
Danmark

Bemærkninger

Kursusforløb over to hele dage. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe. Prisen dækker udelukkende forplejning. Der vil blive faktureret for den reelle udgift, hvorfor der kan blive opkrævet et lavere beløb end angivet.

Tilmelding

Pris

500,00 kr.

Pladser i alt

8

Ledige pladser

Alt optaget, desværre

Tilmeldingsfrist

Fredag, 29. marts 2019 - 12:00

Deltagere

I alt 8 deltagere

Københavns Biblioteker
Furesø Bibliotek
Høje-Taastrup Kommunes Biblioteker
Fredensborg Bibliotekerne
Gladsaxe Bibliotekerne
Allerød Biblioteker
Rudersdal Bibliotekerne
Dragør Bibliotekerne