Foto: colourbox.com

Bliv Shared Reading-læsegruppeleder

Mandag, 11. december 2017 - 9:00
Roskilde

Kurset er desværre aflyst pga for få tilmeldinger

På dette kursus sætter vi fokus på Shared Reading som metode, og du bliver på kurset uddannet som Shared Reading-læsegruppeleder.

Shared Reading er en læsegruppeform, alle kan deltage i: Ingen forberedelse, små grupper og en læsegruppeleder, der vælger og forbereder tekster og ikke giver endegyldige svar, men læser højt og guider deltagernes dialog, hvis det er nødvendigt. Metoden er i Danmark også kendt under navne som ”Guidet fælles læsning” og ”Litteraturcoaching”.

På kursusdagene vil du prøve kræfter med at være læsegruppedeltager, og der vil blive arbejdet med øvelser, som træner dig til selv at træde ind i rollen som læsegruppeleder. Du vil opleve kvalitetslitteratur og dialog i fællesskab i en tryg og inspirerende ramme.

Der er kun plads til otte personer på kurset, hvilket giver gruppen intimitet og rigtigt gode muligheder for individuel vejledning og sparring.

Kursusinstruktør er Cecilie Laskie, lektor, litteraturformidler og forfatter. Cecilie har personlig erfaring som Shared Reading-læsegruppeleder for en række forskellige brugergrupper, og hun har været Shared Reading-kursusinstruktør for bl.a. biblioteksformidlere, frivillige, lærere og præster.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Kursusforløbet henvender sig til biblioteksansatte, som ønsker at blive uddannet læsegruppeleder inden for Shared Reading-metoden.

Mandag, 11. december 2017 - 9:00 - 16:00
Torsdag, 14. december 2017 - 9:00 - 16:00

Roskilde Bibliotekerne
Dronning Margrethes Vej 14
4000 Roskilde,

Kursusforløb over to hele dage. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

2.300,00 kr.

Mandag, 20. november 2017 - 10:00