Foto: colourbox.com

Bliv Shared Reading-læsegruppeleder

Torsdag, 5. oktober 2017 - 9:00
Hellerup

På dette kursus sætter vi fokus på Shared Reading som metode, og du bliver på kurset uddannet som Shared Reading-læsegruppeleder.

Shared Reading er en læsegruppeform, alle kan deltage i: Ingen forberedelse, små grupper og en læsegruppeleder, der vælger og forbereder tekster og ikke giver endegyldige svar, men læser højt og guider deltagernes dialog, hvis det er nødvendigt. Metoden er i Danmark også kendt under navne som ”Guidet fælles læsning” og ”Litteraturcoaching”.

På kursusdagene vil du prøve kræfter med at være læsegruppedeltager, og der vil blive arbejdet med øvelser, som træner dig til selv at træde ind i rollen som læsegruppeleder. Du vil opleve kvalitetslitteratur og dialog i fællesskab i en tryg og inspirerende ramme.

Der er kun plads til otte personer på kurset, hvilket giver gruppen intimitet og rigtigt gode muligheder for individuel vejledning og sparring.

Kursusinstruktør er Cecilie Laskie, lektor, litteraturformidler og forfatter. Cecilie har personlig erfaring som Shared Reading-læsegruppeleder for en række forskellige brugergrupper, og hun har været Shared Reading-kursusinstruktør for bl.a. biblioteksformidlere, frivillige, lærere og præster.

 Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Målgruppe

Kursusforløbet henvender sig til biblioteksansatte, som ønsker at blive uddannet læsegruppeleder inden for Shared Reading-metoden.

Det praktiske

Afholdes

Torsdag, 5. oktober 2017 - 9:00 - 16:00
Torsdag, 12. oktober 2017 - 9:00 - 16:00

Underviser

Adresse

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,
Danmark

Bemærkninger

Kursusforløb over to hele dage. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

Tilmelding

Pris

2.300,00 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag, 28. september 2017 - 10:00

Deltagere

I alt 8 deltagere

Hillerød Bibliotekerne
Egedal Bibliotekerne
Hvidovre Bibliotekerne
Københavns Biblioteker
Ballerup Bibliotekerne
Hørsholm Bibliotek
Hillerød Bibliotekerne
Halsnæs Kommune Bibliotekerne