Design Thinking og BibDok

AFLYST Design Thinking & BibDok

Fredag, 8. marts 2019 - 9:00
Roskilde

Aflyst pga. for få tilmeldinger.

Vil du gerne blive bedre til at udvikle tilbud der giver mening for målgruppen? Og samtidig blive skarp på, hvad borgerne får ud af dine indsatser? Nu har du mulighed for at slå to fluer med ét smæk: Lær Design Thinking og BibDok i ét kursusforløb, der er baseret i praksis.

Indhold
På forløbet lærer du at bruge de to metoder i praksis. BibDok metoden er udviklet specielt til bibliotekerne og vores behov for at vise resultater og effekter af vores tilbud til borgerne. Design Thinking har fokus på at udvikle tilbud ud fra borgernes behov. Metoden bygger på antropologisk feltarbejde med idegenerering og testforløb.

Sammen skal vi udvikle nye tilbud og undersøge, hvad brugerne får ud af dem. Vi arbejder med tilbud til borgerne, som skaber mere liv i bibliotekets lokalområde. Vidensgrundlaget for casearbejdet er Niras rapport om det livskvalificerende bibliotek

Vi skal kort sagt skabe nyt og teste om det virker. Det bliver et lærerigt, intensivt og sjovt forløb.

Kursusforløbet henvender sig til medarbejdere i regionen.

Forløbet kører over fem undervisningsgange.

Inden kursusstart vil der være forberedelse, der finder sted i egen organsation. Der vil være feltarbejde mellem to af undervisningsgangene. Engagement i forløbet, samt deltagelse i feltarbejdet er en forudsætning for deltagelse på kurset.

Alle kursusdage afholdes fra kl. 9-14 på Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Fredag, 8. marts 2019 - 9:00 - 14:00