Sæt borgerne under lup - AFLYST

Tirsdag, 29. september 2015 - 9:00
Roskilde

Har du brug for at vide mere om borgerne og hvordan du kan ramme deres behov?
Bliv klædt på til at kunne prioritere alt fra indkøb til arrangementer og nye projekter med den største bruger og ikke-bruger undersøgelse i Danmark.
Michael Moos Bjerre står for kursusforløbet hvor du kommer tæt på borgerne på områder som livssituationer, digitaliseringsniveau samt forskellige brugsmønstre og holdninger til biblioteket.

Kurset består af to undervisnings- og arbejdsdage, hvor forskellige målgrupper af borgere og biblioteksbrugere beskrives inden vi arbejder med hvordan det enkelte deltagende bibliotek kan arbejde med at målrette formidling, services og bibliotekstilbud til specifikke grupper.
Første kursusdag er d. 29. september, kl. 9-16
Anden kursusdag er d. 6. oktober, kl. 9-16
Begge dage foregår i Aktivitetsrummet på Roskilde Bibliotek

Kurset henvender sig til biblioteksmedarbejdere som arbejder med drift og udvikling af services og tilbud til borgerne.
Der vil komme et detaljeret program i august.

Dette forløb kan supplere og kvalificere kursusforløbet Hvad er din indsats værd? - introduktion til dokumentations- og evalueringsmetodeværktøjet BibDok

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Tirsdag, 29. september 2015 - 9:00 - 16:00