Licenserne

Formidling og PR

På denne side finder du materialer om generel formidling, PR og markedsføring af licenserne.

Bemærk: siden er under opbygning.

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Webinar til Ancestry

Topic: Ancestry Library Edition
Date and Time:
Wednesday, October 31, 2018 9:00 am, Eastern Daylight Time (New York, GMT-04:00)
Event number: 718 466 882
Event password: ProQuest2018
Event address for attendees: https://proquestmeetings.webex.com/proquestmeetings/onstage/g.php?MTID=e7319c5654d94517de96b7f59e8a66a95

 

Undskyld det sene opslag - jeg er først blevet bekendt med det tirsdag d. 30.10.

 • Webinar

Webinar om eKurser

For dem der gik glip af webinaret d. 9.10., og som ikke har haft eller skal have besøg af ekursers redaktion på et personalemøde, kunne det måske have interesse at se optagelsen af webinaret. der linkes til webinaret her på centralbibliotek.dk: https://centralbibliotek.dk/e-l%C3%A6ring-utilmelding/ekursernu-som-supp...

 • Webinar

Hvor stor er din digitale arv?

"Din digitale arv" er overskriften på et nyt eKursus, som forsøger at gøre os bevidste om alt det vi engang vil komme til at efterlade af digitale profiler og dokumenter når vi dør. Og kurset giver gode råd til hvordan man kan forberede at få det fjernet eller give vore pårørende adgang til det.
Til kurset er der lavet en pr-pakke bestående af grafik i mange former, pressemeddelelse mm. som kan bruges i formidlingen på det enkelte bibliotek. Pr-pakken ses her: http://www.ekurser.nu/pr
Der er også produceret et BPI om dette tema.

 • Biblioteksproduceret materiale
 • Kampagne

Nye introfilm til Faktalink og Forfatterweb

DBC har produceret to nye introfilm til Faktalink og Forfatterweb. Både i bredformat og højformat. Filmene er korte præsentationer til nogle af de centrale forfattere og temaer på de to sites. Filmene har underlægningsmusik, men kan også fint køre uden lyd. De er optimerede til henholdsvis 1920 x 1080 og 1080 x 1920, men kan afspilles på alle enheder og skærmstørrelser. 

 • Leverandørens eget materiale
 • Video

Forsider på et udvalg af magasiner til brug på hjemmesider

Det har længe været et ønske at få forsider på RBdigital magasinerne i brønden så de kan markedsføres på hjemmesider. Der er gode kræfter som arbejder på at det kan ske automatisk, men mens vi venter har jeg uploadet forsider til et udvalg af de populære magasiner. Så kan vi teste det af og se om det har en effekt.
Det gøres via DBC's forsideservice og når der lægges forside på der vil det slå igennem hos alle som henter posten fra brønden. Når man uploader et billede, går der et døgn før det kan ses. Der arbejdes på at den opdatering kan ske lidt hurtigere.

 • Inspiration
 • Logo / Banner / billede

Skal du skrive opgave-folder - udarbejdet af Randers Bibliotek

Gitte Hansens billede

I Randers har vi udarbejdet en "Skal du skrive opgave-folder" som vi bruger når vi vejleder opgaveskrivere i informationssøgning. I folderen anbefaler vi oplagte baser efter emne. Folderen giver et godt overblik, både for os der vejleder, og for de studerende der bruger folderen. Vi bilder os ind, at de unge mennesker også bruger folderen når de er kommet hjem og skal i gang med opgaven:-)

Filerne til folderen er vedlagt her - brug og genbrug gerne alt det I lyster :-)

 • Biblioteksproduceret materiale
 • Inspiration

Handouts til Qello og Medici.tv

Odense har (også) lavet et par handouts uden lokallinks og logoer om Qello og en dobbeltsidet med Medici.tv. De er i A3, A5 og både som pdf og InDesign pakker.

 • Biblioteksproduceret materiale

Handouts til Medici.tv og Qello

Mads Møllers billede

Odense har (også) lavet et par handouts uden lokallinks og logoer om Medici.tv, Qello og en fælles dobbeltsidet. De er i A3, A5 og både som pdf og InDesign pakker.

 • Biblioteksproduceret materiale

Sider