Licenserne

Licens nyheder

Digital artikelservice
2. oktober 2019

Digital Artikelservice vil blive suspenderet i en periode fra den 14. november 2019.

Filmstriben - i lænestolen
12. september 2019

Det er nu muligt at bruge Apple TV til at streame film fra Filmstriben - i lænestolen.

Med Apple TV 4 eller et Apple TV 4K kan man finde Filmstriben App i Apple TV's App Store.

Mango Languages Smartphone
2. september 2019

Ønsker du hjælp til at få gang i brugen af Mango Languages på dit Bibliotek?

Så kontakt Meagan Snavely meagan.snavely@mangolanguages.com

15. august 2019

Gale har ændret grafisk layout og navn på deres baser i løbet af juli 2019. De hedder nu Gale in Context: Biography, Gale in Context: Global Issues, Gale in Context: High School (tidligere Student Resources) og Gale in Context: Science.

10. juli 2019

Credo opdaterer deres netbase her i sommer med en del nyt indhold og revideret platform. De holder derfor en række live-demonstrationer i juli og august af enten 45 eller 20 minutters varighed.

Filmstriben Se film på biblioteket
5. juli 2019

Du skal nu logge ind på Filmstriben via det nye fælles bibliotekslogin. Når du klikker på afspilningsikonet eller på profil-ikonet, der igen er at finde øverst til højre, føres du til bibliotekernes fælles loginside.

EasyBusiness by Kompass
6. juni 2019

Hvis du gerne vil blive bedre til at søge i EasyBusiness (Kompass), så er et abonnement på EasyBusinessSKOLEN måske svaret. Det er et månedligt nyhedsbrev, som netop er blevet lanceret. Det koster ikke ekstra og udsendes pr.

Mangos nye logo
31. maj 2019

Mango Languages er nu kommet i nye klær uden den kendte mango som frontfigur. Alle kurserne har fået et mere simpelt look uden mangoerne.

23. maj 2019

Det nordjyske netværk ”Spot på digitale ressourcer” kører ugerne 21-25 en kampagne for PressReader.

9. maj 2019

Onsdag d.22 maj og tirsdag d.28 maj afholder Ambassadørnetværket for licenser temadag.

Det foregår på Gentofte hovedbibliotek og Vejle bibliotek, og man kan forvente et spændende program på begge dage.

Boost din betjening oskar
3. maj 2019

Mere end 650 kollegaer tilmeldte sig 'Boost din betjening af studerende' og næsten 400 evaluerede forløbet efterfølgende. Forløbet er stadig åbent hvis du ikke nåede at være med.

billede-trykte-materialer
5. april 2019

Odense har fået samlet det seneste års egenproducerede trykte markedsføringsmaterialer. De er oploadet til de rette produkters sider i en PDF og en Indesign fil. Vi har hele zip mappen, og den kan vi sagtens sende til jer.

E-læring
19. marts 2019

På de fleste folkebiblioteker møder vi de studerende når de skal lave skriftlige opgaver. Nogle af eleverne har måske allerede talt med en gymnasiebibliotekar, andre har ikke.

18. marts 2019

En af Credos store leverandører, ABC-CLIO, har opsagt sin kontrakt.

Rbdigital flyer
26. februar 2019

Aalborg Bibliotekerne har med udgangspunkt i RBdigitals PR-materiale udformet en lille flyer med fokus på de nye danske titler.