Licenserne

Licens nyheder

EasyBusiness by Kompass
6. juni 2019

Hvis du gerne vil blive bedre til at søge i EasyBusiness (Kompass), så er et abonnement på EasyBusinessSKOLEN måske svaret. Det er et månedligt nyhedsbrev, som netop er blevet lanceret. Det koster ikke ekstra og udsendes pr.

Mangos nye logo
31. maj 2019

Mango Languages er nu kommet i nye klær uden den kendte mango som frontfigur. Alle kurserne har fået et mere simpelt look uden mangoerne.

23. maj 2019

Det nordjyske netværk ”Spot på digitale ressourcer” kører ugerne 21-25 en kampagne for PressReader.

9. maj 2019

Onsdag d.22 maj og tirsdag d.28 maj afholder Ambassadørnetværket for licenser temadag.

Det foregår på Gentofte hovedbibliotek og Vejle bibliotek, og man kan forvente et spændende program på begge dage.

Boost din betjening oskar
3. maj 2019

Mere end 650 kollegaer tilmeldte sig 'Boost din betjening af studerende' og næsten 400 evaluerede forløbet efterfølgende. Forløbet er stadig åbent hvis du ikke nåede at være med.

billede-trykte-materialer
5. april 2019

Odense har fået samlet det seneste års egenproducerede trykte markedsføringsmaterialer. De er oploadet til de rette produkters sider i en PDF og en Indesign fil. Vi har hele zip mappen, og den kan vi sagtens sende til jer.

E-læring
19. marts 2019

På de fleste folkebiblioteker møder vi de studerende når de skal lave skriftlige opgaver. Nogle af eleverne har måske allerede talt med en gymnasiebibliotekar, andre har ikke.

18. marts 2019

En af Credos store leverandører, ABC-CLIO, har opsagt sin kontrakt.

Rbdigital flyer
26. februar 2019

Aalborg Bibliotekerne har med udgangspunkt i RBdigitals PR-materiale udformet en lille flyer med fokus på de nye danske titler.

Danske magasiner i RBdigital
30. januar 2019

Det er en glædelig nyhed at RBdigital nu tilbyder et nyt udvalg af danske magasiner.

eReolen har vundet en pris
25. januar 2019

Kulturminister Mette Bock overrakte d. 24.1. 2019 Bibliotekernes Formidlingspris. Vinderne af prisen er Tønder Kommunes Biblioteker og eReolen, der med deres nyskabende formidlingstiltag er på forkant både digitalt og i det fysiske biblioteksrum.

Comics Plus
24. januar 2019

Med det nye år er der kommet nye udfordringer med Comics Plus.

Der er lavet nye proxylinks - de findes i ERMS

Ambassadørnetværket nyhedsbrev
13. december 2018

Så kommer årets sidste nyhedsbrev fra Ambassadørnetværket for licenser

30. oktober 2018

Vidste du, at der nu ligger en forbedret mulighed for at finde formidlings- og pr materialer på centralbibliotek.dk?

1. oktober 2018

Der er blevet lavet en ny opgørelse over forbrug pr 1000 indbyggere på eReolen Global, PressReader og RB Digital.