Licens nyheder

30. oktober 2018

Vidste du, at der nu ligger en forbedret mulighed for at finde formidlings- og pr materialer på centralbibliotek.dk?

1. oktober 2018

Der er blevet lavet en ny opgørelse over forbrug pr 1000 indbyggere på eReolen Global, PressReader og RB Digital.

RBdigital
13. september 2018

Alle biblioteker med abonnement på RBdigital har også automatisk adgang til deres Ebøger og Lydbøger. De bliver dog ikke brugt nok.

10. september 2018

Ambassadørnetværket inviterer igen til temadage, og denne gang er fokus betjening af studerende på ungdomsuddannelserne.

RB digital
7. august 2018

Fra den 12. juni til den 12. juli kørte den nationale kampagne for RB Digital. Nu er det tid til at tjekke ERMSen om den har haft en effekt.

RB digital
18. maj 2018

RB Digital markedsføringsmateriale er på vej med kørselsordningen og alle kan være med.

8. maj 2018

Foråret har budt på adskillige webinarer og en temadag. Her er ambassadørnetværkets nyhedsbrev.

19. april 2018

Den nyeste søgevejledning til EasyBusiness. Vær opmærksom på, at der kun kan printes pdf-filer på virksomheder.
Der kan ikke downloades til excel medmindre man tilkøber kreditenheder.

19. april 2018

Mediestream giver folkebibliotekerne adgang til 5 millioner danske avissider fra 1919 og frem, foruden fri adgang til alle aviser før samme år, men hvordan bruger man Mediestream optimalt? Hvem er målgruppen?

Den rette netbase
17. april 2018

I Odense stod vi sidste år overfor en lukkeperiode på Hovedbiblioteket. Vores antagelse var, at der ville blive øget brug for vejledning omkring vores licenser på lokalbibliotekerne.

Filmstriben Se film på biblioteket
17. april 2018

Filmstriben melder nu, at de har udviklet en app til Android. Det betyder samtidtigt, at man ikke længere kan benytte webplayeren gennem browseren på din enhed.

11. april 2018

Nu er programmet klar til forårets Temadag om Open Access. Ambassadørnetværket holder temadagen på det nyligt ombyggede Odense Centralbibliotek.

21. marts 2018

Børsen er desværre ikke længere med i PressReader, det ønsker de ikke at være.

Houston, Texas efter stormen Harvey august 2017
8. marts 2018

Så er det næste formidlingstema fra Faktalink, Filmstriben, Forfatterweb klar til brug, som ønsket af bibliotekarer forrige år på et Dialogmøde med DBC. Denne gang handler det om Klima og fokusset er på webformidling.