Biblioteksledermøde CB - Region Midtjylland

Torsdag, 25. januar 2018 - 9:00
Randers

Klæd dit nye Kulturudvalg på!

Så er stemmerne talt op og udvalgene er på plads for de næste fire år. På bibliotekerne skal vi alle nu forholde os til nye politiske udvalg og –formandskab, og introducere og præsentere biblioteksområdet og sit bibliotek for de nye politikere. Uanset om man har foretræde for udvalget, og får den berømte halve time på et udvalgsmøde, eller om man skal tale igennem en overordnet Kulturchef eller lign., er det vigtigt at lægge godt fra start og få lavet den gode, fyldestgørende og knaldskarpe præsentation af biblioteket, sådan at vejen til en fin ny periode med spændende kommunale biblioteksudviklinger og prioriteringer bliver lagt.

Og lad os derfor benytte årets første biblioteksledermøde til at vidensdele, sparre med og inspirere hinanden, til vores kommende ”klæde på” arbejde rundt om i kommunerne.

Program for dagen er:

09.00: Morgenmad

9.30: Velkomst og dagens program v. Pernille Schaltz

9.45-10.15: Michel Steen-Hansen, Direktør i Danmarks Biblioteksforening fortæller om den nationale biblioteksfortælling p.t.; hvad er det for en fortælling de som interesseorganisation laver og hvilke argumenter mv. bruger de? Michel er med på Skype fra København.

10.15: Oplæg til Kulturudvalget – to chefer fra regionen giver deres præsentation til kulturudvalget. Derefter sparring, idéudvikling og inspiration i grupper og plenum til det videre arbejde derhjemme

12.00: Frokost og networking

13.00: Fortsat sparring og afrunding

13.30: Intro til centralbibliotekernes kommende 2-årige indsats ”Den digitale Transformation” v. Pernille Schaltz

13.45: Kaffe

14.15: Intro og sparring om ny børnelitteraturfestival v. Marie Østergaard, chef for Aarhus Bibliotekerne og Britta Bitsch, speciakonsulent ved Aarhus Bibliotek

15.15: Nyt fra regionen og evt.

15.30: Tak for i dag

Vi glæder os til at se dig!

Tilknytning

Bibliotekschefer og - ledere i CB Region Midtjylland