ERFA-netværk for projektledere, facilitatorer og innovatører

Tirsdag, 1. juni 2010 - 10:00
Roskilde

Roskilde Centralbibliotek ønsker at fremme debatten om projektkultur versus udviklingsmetoder, herunder sikre den faglige sparring om procesfacilitering og andre læringsplatforme, der er med til at bringe en refleksiv og innovativ tankegang ind i vores arbejde med biblioteket.

Det handler om "driftig udvikling" og ERFA-netværk for projektledere, facilitatorer og innovatører er derfor tænkt som en konkret erfaringsudveksling med fokus på - så at sige - de næste projekter frem for de netop afsluttede.

Intet projekt er for lille, ingen udvikling er for stor at bringe ind i forummet. Alle er velkommen til at være med til at dele deres viden!

Tilknytning

Biblioteksansatte der interesserer sig for og måske også arbejder med projekter, processer udviklingsmetoder olign.

Tirsdag, 1. juni 2010 - 10:00 - 13:00

Musicon