Foto: Gør det lettere

Informationsmøde for udrulning af Gør det lettere

Onsdag, 9. maj 2018 - 9:45
Vejle

Projekt GØR DET LETTERE er en national indsats for at forbedre bibliotekstilbuddet for læsesvage voksne. Hver tiende dansker har læsevanskeligheder, og det er baggrunden for projektet, der blev skudt i gang i sommeren 2017. Formålet med projektet er at gøre bibliotekets tilbud mere tilgængelige for ordblinde og læsesvage borgere.

Projekt GØR DET LETTERE arbejder brugerrettet med forslag til indretning, opstilling og formidling af fysiske og digitale materialer og med kompetenceløft af store grupper af biblioteksansatte, så de er bedre rustet til at betjene borgere med læsevanskeligheder.

Som en del af projektet får 15 biblioteker muligheden for at modtage en grafisk formidlingspakke, en vejledning i hvordan I kan gøre jeres bibliotek mere tilgængeligt for læsesvage voksne og et kompetenceforløb for hele jeres personale i efteråret 2018.

Informationsmøde for udrulningsbiblioteker
Onsdag den 9. maj kl. 10-12 er der informationsmøde på Vejle Bibliotek, Willy Sørensens plads 1, 7100 Vejle. Informationsmødet er for de biblioteker, der har meldt sig som udrulningsbiblioteker og andre interesserede biblioteker.

For flere informationer om projektet kontakt:
Marie Eiriksson på mariee@gladsaxe.dk eller Marion Tirsgaard marti@vejle.dk

Projekt Gør det lettere er et samarbejdsprojekt mellem Gladsaxe og Vejle Bibliotekerne. I projektets testfase deltager yderligere 8 biblioteker og en række samarbejdspartnere, der tæller Nota, Ordblindeforeningen, Netværkslokomotiver, Nyt Dansk Litteraturselskab og DR Ligetil. Gør det lettere er finansieret af Slots- og Kulturstyrelsens Overbygningspulje. Projektet kan følges på facebooksiden Gør det lettere.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Onsdag, 9. maj 2018 - 9:45 - 12:00

Ansvarlig