Møde i Netværket: Brug Data og Statistik smartere

Torsdag, 27. april 2017 - 9:30
Vejle

Bemærk: ny dato!

Første møde i Netværket: Brug Data og Statistik smartere.
Programmet for dagen:

9.00
Ankomst og morgenbrød

9.30
Nanna Ebert, kommunikationschef Koldinghus fortæller om Brugerundersøgelser på Koldinghus - motivation, erfaringer og arbejdet med resultaterne i hverdagen

10.15

10.30
Thomas Skivinger Bojsen fra Odense Bibliotekerne ”Bibliotekernes data – og hvad så”

Oplægget handler om emner som; Odense Bibliotekernes interne organisering i arbejdet med data og statistik, aktiv benyttelse af besøgsstatistik, sammenkobling af data fra lånerregister og bibliotekssystem med demografiske borgerdata, samt anvendelsen af disse i strategiske beslutninger.

11.30
Egne erfaringer
1) Forbered hjemmefra en kort status på de indsatser I har lavet i forlængelse af Brugerundersøgelsen 2016.
2) Find ud af hvilke relevante data I har adgang til fra jeres kommune f.eks. via bibliotekssystemet, Statistikbanken fra Danmarks Statistik, lokale undersøgelser, kommunalt statistik osv.

12.30
Opsamling og idéer til næste gang.

12.45
Sandwich (to go)

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Målgruppen for netværket er biblioteksansatte i Region Syddanmark, der arbejder med feltet – eller skal i gang med det. Netværket er et samarbejde mellem centralbibliotekerne i Odense og Vejle.

Torsdag, 27. april 2017 - 9:30 - 13:00

Vejle Bibliotek