Netværk for FBS praktikere

Netværksmøde for FBS praktikere Roskilde - AFLYST

Torsdag, 23. august 2018 - 9:00
Roskilde

Foreløbig dagsorden, som ændres på baggrund af jeres input

Kl. 9.00 Kaffe og croissant

kl. 9:30 Check in – opfølgning på sidste møde og evt. nyheder vedr. udvikling af Cicero

kl. 10:00: Evaluering af vores netværk med fokus på netværksdeltagernes udbytte af møderne med Line Holst Jensen fra AZENA

kl. 11:00 Workshop 1 – Best practice med videndeling på tværs (fx Materialehåndtering ved bortkomst, transit, temaer), inkl. Frokost

kl. 12:30 Workshop 2 – Best practice med videndeling på tværs (fx Materialevalg, indkøb, beholdning/katalogisering)

kl. 14:00 Check ud med opsamling på dagens møde, inkl. Kaffe og kage

Kl. 14:30: Tak for i dag

Kære Alle

Sidste netværksmøde var jo et temamøde, som vi afholdt sammen med Gentofte, hvor Systematic og Kombit deltog.
Nu vender vi tilbage med et egentligt netværksmøde, hvor vi vil tage fat på Best practice indenfor de forskellige områder af Cicero.

Det kunne fx være ”Materialehåndtering ved bortkomst, transit, temaer” og ”Materialevalg, indkøb, beholdning/katalogisering”. Det kunne også være ”Håndtering af mellemværender” eller noget helt 4. eller 5.

Jeg har brug for tilbagemelding fra jer mht hvilke områder og emner, I ønsker, vi skal behandle. Der er mulighed for, at vi gør det samlet i plenum. Og der er mulighed for, at vi deler os i 2 grupper.

Så send mig meget gerne din mening:

Hvilke overordnede områder af Cicero – og herunder: Hvilke emner indenfor området?
I plenum eller i grupper? – og herunder: Skal de samme 2 områder gentages i begge grupper? Eller skal vi tage fat på 4?

Eksempel 1: Best practice indenfor ”materialehåndtering ved bortkomst, transit, temaer” kunne være:

• Hvordan håndterer I materialer der er sat i Tema?
  • Hvordan håndterer I Bortkommet materiale – herunder fremsøgning af betalte regninger
  • Hvordan håndterer I materialer i Transit
  • Sender I til inddrivelse? Hvis ja: Hvordan er proceduren. Hvis nej: Hvordan håndterer I så, at forældelsesfristen er overskredet

Eksempel 2: Best practice indenfor ” Materialevalg, indkøb, beholdning/katalogisering” kunne være:

• Procedurer omkring oprettelse / afsendelse af materialevalgslister
  • Erfaringer med automodtagelse og fakturaintegration
  • Hvordan håndterer I materialer der er midlertidigt væk – herunder reserveringer der står døde (hvis det ligger naturligt i denne gruppe også!)
  • Hvordan laver I bestillingsopfølgning / rykning
  • Håndtering af materialepleje – arbejdsgange for kassation
  • Brug af Katalogiseringsfunktionen i Cicero – herunder rettelsesposter

Jeg vil meget gerne have jeres input senest fredag den 17. august.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Systemadministratorer og medarbejdere som arbejder med FBS/Cicero på folkebiblioteker i Roskildes CB-område.

Torsdag, 23. august 2018 - 9:00 - 14:00

Roskilde Bibliotekerne
Dronning Margrethes Vej 14
Salen
4000 Roskilde,

Gratis – inkl. forplejning. Fra kl. 9.00 vil der være kaffe/te + croissant.

Pladser i alt

Fredag, 17. august 2018 - 12:00