Foto: colourbox.dk

Praksisfællesskab om Fysiske lydbøger (øst)

Onsdag, 11. april 2018 - 9:00
Hellerup

Mange af regionens biblioteker er med i ordningen for centralt forhandlede fysiske lydbøger (Valg+). Det er meget vigtigt for det produkt, vi får i ordningen, at bibliotekernes profiler er sat rigtigt op. Men det kan være svært at gennemskue, hvordan dette bliver gjort mest hensigtsmæssigt. Ofte sidder man alene med opsætningen – eller der går lang tid imellem man ser på profilen – så det kan være svært at få opsat den rigtigt og trimmet den undervejs, så man får det rette udvalg.

Det vil vi gerne gøre noget ved.

På dette praksisnære arbejdsmøde vil vi i fællesskab arbejde med at få en bedre forståelse for opsætning af profiler i Valg+ og løse de udfordringer, der er i at sidde alene med opgaven.

Derfor inviterer Gentofte Centralbiblioteks Indkøbsafdeling til en halv arbejdsdag, hvor vi gennem korte gennemgange og eksempler vil guide arbejdet med at få rettet deltagernes profiler til.

Deltagerne vil undervejs også have mulighed for at sparre med hinanden.

Mødet vil hovedsageligt fokusere på Fysiske Lydbøger, men spørgsmål til Valg+ udenlandsk er velkomne på dagen også.

Bemærk at der afholdes en lignende dag på Herning Bibliotekerne samme dato.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Alle ansvarlige for indkøb eller biblioteksmedarbejdere, som er knyttet til opsætning at profiler, eller som gerne vil klædes bedre på gennem et arbejdsfællesskab.

Onsdag, 11. april 2018 - 9:00 - 12:00

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Der serveres morgenbrød og frokost. Prisen dækker udelukkende forplejning. Der vil blive faktureret for den reelle udgift, hvorfor der kan blive opkrævet et lavere beløb end angivet.

200,00 kr.

Pladser i alt