Roskilde CB: Netværksmøde Digitale kontaktpersoner og It-vejledere

Torsdag, 28. april 2016 - 9:00
Holbæk

Indbydelse til årets første Netværksmøde for IT-vejledere og Digitale Kontaktpersoner i Roskildes CB-region

Dagsordnen er denne gang præget af, at alle netværkstovholdere for CB-netværk har været igennem et udviklingsforløb med
fokus på at sikre endnu bedre netværksmøder i CB-regionen.

Konkret betyder det også, at vores netværksmøder udvikles - og sammen skal vi arbejde med at gøre netværket endnu bedre.
Det betyder bl.a., at vi skruer op for involveringen af alle mht. både deltagelse og bidrag på selve møderne.
Målet er, at styrke netværkets eksistens og synliggøre vores arbejde i regionen.
Det og meget andet vil I høre mere om på mødet.

09.30-10.00
Ankomst og Morgenmad

10.00-10.30
Check ind – præsentation og forventninger  Kort præsentationsrunde ved alle: navn, bibliotek, primære arbejdsopgaver.
Hvad er formålet med netværket (kort) og beskrivelse af udviklingsforløbet som skal forbedre alle CB-netværkene, inkl.vores.
Hvilke forventninger har jeg til dette netværk – hvordan bidrager dette netværk til mit arbejde og mit bibliotek?

10.30-11.15
Netværkets spilleregler.
Vi er et veletableret netværk, men i takt med en videreudvikling af netværket, sætter vi indledningsvist også fokus på,
hvordan vi gerne vil have, at netværket skal køre fremover og vores engagement i netværket.
Derfor skal vi definere netværkets spilleregler, og vi skal have en refleksions- og prioriteringsrunde, hvor spilleregler stadfæstes.

Orientering fra tovholder, Christine.
Herunder orientering vedr Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi (den er som bekendt forsinket) – vi ser bl.a. video-oplæg ved Lars Frelle, DIGST og nyt demomiljø
Nyt vedr. Digitalt landsmøde og kommende møder.
Ny CB-rammeaftale: hvad betyder den for dette netværk og for bibliotekerne generelt i regionen?
Siden sidst: fokus på anvendelse af teorier og værktøjer fra internatets workshop Kristian Koch/Jacob og digital dannelse.

12.15-12.45  Frokost

12.45-13.10
Rundvisning Holbæk Bibliotek ved Birgitte

13.15-13.50
Fast punkt fremover:
Faglig sparring og videndeling om erfaringer fra projekter, indsatser og undervisningsaktiviteter og -metoder "Runden”.
Forberedelse:
Alle får 2 min. (sharp) til at præsentere udvalgt(e) indsatser – enten som man har afsluttet eller som er på vej.
Det forventes, at alle har forberedt sig og udnytter sine 2 minutter til gavn for hele netværket.
Tænk først og fremmest over at præsentere indsatser som andre kan bruge i deres undervisnings-/udviklingsarbejde

13.50-14.00
Kort pause – vi tanker kaffe og kage.

14.00-14.30
Koordinering og planlægning / ideer til kommende møders indhold.

14.30-15.00
Check ud (fast punkt fremover).
Hvad tager vi med hjem fra mødet i dag? Opsamling.

Dagsordentemaer på næste møde besluttes, herunder rollefordeling – hvem bidrager med hvad? 5-7 roller fordeles

Næste mødedato præsenteres.

Mødet er for digitale kontaktpersoner og IT-vejledere i Roskildes CB-område

Torsdag, 28. april 2016 - 9:00 - 15:00