Videndelingsmøde: Sprogfitness i Region Hovedstaden

Mandag, 27. februar 2017 - 9:00
Hellerup

Torsdag den 11. maj 2017 er der Sprogfitness på programmet for rigtig mange børn og biblioteker. Derfor inviterer Gentofte Bibliotekerne til et videndelingsmøde, hvor der kan udveksles erfaringer fra tidligere og idéer til 2017.

Gentofte Bibliotekerne prøvede Sprogfitness for 300 førskolebørn i 2016 og er med på den landsdækkende dag 11. maj 2017. I 2017 håber Gentofte at kunne samarbejde med pædagogstuderende fra UCC og vil derfor bl.a. fortælle om dette. Tilsvarende har andre biblioteker andre idéer, som med fordel kan videndeles med regionen. Dagen vil således være en mulighed for at drøfte idéer og initiativer fra ens eget bibliotek med andre fra regionen, samt at opnå en viden om hvordan andre sætter Sprogfitness på programmet og rent praktisk løser opgaven.

Du kan evt. læse mere om Sprogfitness i gruppen her på hjemmesiden: http://centralbibliotek.dk/groups/sprogfitness

Tilknytning

Alle der arbejder med Sprogfitness

Mandag, 27. februar 2017 - 9:00 - 11:00