FBS for praktikere – Fynske folkebiblioteker

Fredag, 7. juni 2019 - 9:00
Odense C

Årets andet møde i FBS for praktikere handler om alle de arbejdsgange der har med de svære materialer at gøre. Vi har alle sammen læsekredse, nogen af os har læsetasker, erindringskasser og alt muligt andre sammensat og ”besværligt” materiale. På mødet vil vi fortælle lidt om hvordan vi gør i Odense, og så vil vi gerne høre om alle de erfaringer der er gjort på området, både på store og små biblioteker.

Dagsorden:

1. Velkomst v/Anton Helms
2. Hvad gør vi i Odense, og hvad har vi gjort v/Jeanette Smedegaard og Birgitte Vestergaard
3. Hvad gør i andre? – Erfaringsudveksling
4. Bordet rundet – Kommunerne giver kort status med deres arbejde med FBS/Cicero.
5. Eventuelt

FBS for praktikere er et forum for personaler i folkebibliotekernes med indsigt i de fælles nationale bibliotekssystem, også kendt som Cicero LMS. Forummet skal medvirke til og understøtte bibliotekernes behov for information og videndeling om bibliotekssystemet og dennes støttesystemer.

Tilknytning

De fynske folkebiblioteker FBS Cicero praktikere og -ansvarlige - herunder systemadministratorer, superbrugere, FBS kontaktpersoner, indkøbere og regningsmedarbejdere.

Fredag, 7. juni 2019 - 9:00 - 13:00

Ansvarlig