Netværksmøde Digitale Kontaktpersoner og IT-vejledere i Roskildes CB område

Torsdag, 28. februar 2019 - 10:00
Ringsted

Vi håber at se rigtig mange af jer på årets første netværksmøde, som afholdes hos Onur og Ringsted Bibliotek og Borgerservice.

Nyt siden sidst
En runde med videndeling og sparring hvor alle kan byde ind. Hvad er der sket siden sidst? har I nye initiativer på tegnebordet? Har du brug for sparring eller input til en opgave?
Vi samler op på Erhvervsstyrelsens seneste tiltag over for virksomheder og foreninger – har I gjort brug af de nye hjælpeværktøjer og har kampagnen ført til flere henvendelser?

Rundvisning v. Trine Vandsted Nielsen, Souschef Ringsted Bibliotek
Vi skal selvfølgelig opleve Ringsted Bibliotek og Trine Vandsted Nielsen vil vise os rundt.  Vi skal bl.a. se bibliotekets virtual reality-zone, hvor besøgende har mulighed for at afprøve både spil og læringsprogrammer.

SoMe og video – formidling og dialog på digitale kanaler v. Louise Haack & Morten Halskov Jensen, Ringsted Bibliotek
Louise og Morten vil fortælle om, hvordan de formidler og kommunikerer med brugere og forskellige målgrupper på de sociale medier. Vi skal høre om, hvorfor de har et stort fokus på at lave videoer til de digitale kanaler.

Ekurser.nu v. Gustav Lindberg Maindal, Roskilde Bibliotekerne
Bibliotekar Gustav Lindberg Maindal vil holde et oplæg omkring læringsportalen Ekurser.nu – til hvad og hvordan kan den bruges i bibliotekets formidling.
Ekurser.nu er et national samarbejde mellem en række biblioteker som producerer indhold i form af korte og præcise kurser omkring temaer som digital dannelse og sikkerhed på nettet, men også mere praktiske som vejledninger til ipads.

Forberedelse
Hvad vil du byde ind med til runden? Du kan evt udfylde det vedhæftede ark - for dig selv eller sammen med din nærmeste leder.
Hvis du ikke selv er it-vejleder - hør din kollega, som står for vejledningerne, om der er nyt at fortælle om indsatsen overfor mindre it-parate virksomeder og foreninger.
Overvej om du har input til kommende møder - skal vi holde det næste møde på dit bibliotek?

Vi skal være på:
Tværalle 1-3
4100 Ringsted
Der er ankomst og morgenmad kl. 9.30-10.00
Mødet slutter k.15.00

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Netværket henvender sig til Digitale kontaktpersoner og it-vejledere i Roskildes Centralbiblioteksområde

Torsdag, 28. februar 2019 - 10:00 - 15:00

Ansvarlig