Opstart af fagligt udviklingsnetværk for projekt- og udviklingskonsulenter (PUK) i Region Midtjylland

Mandag, 3. september 2018 - 9:00
Herning

UDSAT - NETVÆRKET UDBYDES I STEDET SOM ET NETVÆRK FOR PROJEKTLEDERE OG KONSULENTER (INFO FØLGER)

Har du lyst til at være en del af et fagligt udviklingsnetværk, hvor du kan erfaringsudveksle og sparre med andre projekt- og udviklingskonsulenter fra regionen? Har du et stærkt ønske om at blive klogere på din rolle, og har du lyst til at dele og høste metodiske og faglige erfaringer med andre konsulenter? Det får du muligheden for til efteråret, hvor regionens netværk for projekt- og udviklingskonsulenter (PUK) starter op på ny.

Hvad kræver det at deltage i netværket?

Du skal have lyst til både at bidrage med din viden, erfaring og kompetencer, at lytte til og lære af andre, og at indgå i spændende dialog med de andre deltagere i netværket.

De praktiske forhold omkring netværket og et mere uddybet genstandsfelt for netværket vil blive besluttet i fællesskab på det indledende møde. Eneste krav er, at du har lyst til at engagere dig i og bidrage aktivt til emnet og fællesskabet.

Program for opstartsdagen

Formiddagen vil byde på inspiration til dit projekt- og udviklingsarbejde. Vi tager kort fat på mulighederne for at facilitere kollegaer. Vi kommer til at kigge på rammesætning, setup, viljen til at turde fejle undervejs og bruge kreativitet som nedbryder af "plejer". Vi afprøver kort et par metoder i fællesskab og taler om metodernes styrker, svagheder og anvendelsesmuligheder.

Om eftermiddagen arbejder vi i fællesskab med at udvikle en netværkskontrakt. Vi bliver enige om formålet, forventet output og det praktiske setup med det nye netværk.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

PUK netværk er for alle projekt- eller udviklingskonsulenter i Region Midtjylland

Mandag, 3. september 2018 - 9:00 - 14:30

Herning Bibliotek