BIBS Netværk for Bibliotek og Borgerservice

Tirsdag, 23. oktober 2018 - 8:30
Slagelse

Service og arbejdsglæde

Kender du fornemmelsen af, at gå rundt i en butik og vente til lige netop den medarbejder som du helst vil ekspederes af, bliver ledig?
…. Måske er det kemien der fanger eller udtrykket af professionel og faglig kompetence, eller kemi der drager dig til netop den medarbejder? Det er svært at svare på, men en ting er sikkert, denne servicemedarbejder kan noget særligt, som du har brug for i den givne situation.

Vi vil gerne være med til at skabe den følelse for borgerne, når de kommer ind i vores biblioteker. Derfor har vi brug for, at du kommer til netværksmødet, så vi kan inspirere dig til at tage den rolle, og blive den unikke medarbejder, som borgerne gerne vil ekspederes af.

Fundamentet for at kunne levere service i topklasse – er at man finder arbejdsglæde i – netop at levere service.

På netværksmødet vil du opleve en cocktail, som handler om netop de to emner.  Selvom man i forvejen er professionel – er det en god ide, at øve sig – og hente ny inspiration i nye metoder.
– det er lige hvad denne workshop kommer til at handle om.

Kom og vær med. Vi har et oplæg til dig som hver dag leverer service i topklasse – men godt ved, at alting kan få et løft og at udvikling og inspiration er kilden til at bevare det høje niveau.

Vi lover dig praktiske værktøjer til et fælles sprog og et godt grin.

På dette netværksmøde får vi besøg af chefkonsulent i Supplement Hanne Boutrup

Få mere inspiration i denne artikel: Arbejdsglæde og god service er 2 sider af samme sag.

Sammenlægningen i Slagelse

Hvordan er det gået med sammenlægningen af bibliotek og borgerservice  i Slagelse?

Vi har glæden af afdelingsleder for Borgerservice og Materialeflow i Slagelse - Janni Rasmussen. Janni vil fortælle om glæder og udfordringer under sammenlægningen - og hvordan det er gået efterfølgende.
Vi vil også få en rundvisning, så vi kan se, hvordan man har indrettet sig i Slagelse.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tirsdag, 23. oktober 2018 - 8:30 - 15:00

Slagelse Bibliotek og Borgerservice