Afholdelsessted

Viser 1 - 4 af 4

Foto: virk.ek
Herning, 12. december 2018

Onsdag d. 12. december fortæller medarbejdere fra Erhvervsstyrelsens Kundesupport, hvordan du som it-vejleder på biblioteket kan vejlede og hjælpe virksomheder, der er særligt udfordrede i forhold til digital selvbetjening.

Vejle, 1. oktober 2015

Igen i år afholder de 6 centralbiblioteker i samarbejde med Kulturstyrelsen en dag for de digitale kontaktpersoner.

7. oktober 2011

Arrangementet er landsdækkende.

Viser 1 - 4 af 4

Herning, 12 dec 2018 - 09:00

Vejle, 1 okt 2015 - 10:00

7 okt 2011 - 00:00

Denne dag er et samarbejde mellem IT- og Telestyrelsen, Ældreorganisationerne og Folkebibliotekerne. I vil her kunne følge med i relevante dokumenter.Arrangementet er landsdækkende.