Afholdelsessted

Arrangementtype

Viser 1 - 16 af 16

Næstved, 13. juni 2019

I inviteres hermed til møde i NAM-netværket. Det kommer til at foregå på Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Solrød Strand, 28. februar 2019

Solrød Strand, 25. oktober 2018

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ DELTAGERE.

Ringsted, 13. juni 2018

Emnerne er opkrævning af gammelt gæld i forbindelse med overgang til Cicero, hvad er nyt – Cicero, debitor opkrævning og digitale kassesystemer.

Ringsted, 27. september 2017

Emnerne denne gang er opkrævning af gammelt gæld i forbindelse med overgang til Cicero, hvad er nyt – Cicero, Acubiz – MasterCard til alle, Princh og Indkøb

Haslev, 2. juni 2017

Emnerne denne gang er: Opkrævning af gammelt gæld i forbindelse med overgang til Cicero, Hvad er nyt – Cicero, Acubiz – MasterCard til alle og Princh

Ringsted, 2. februar 2017

08.45 Ankomst med morgenmad

Dagsorden med detaljer om dagen er vedhæftet.

Hvidovre, 8. september 2016

Haslev, 15. juni 2016

NAM møde i Faxe

08.45 Ankomst med morgenmad

Dagsorden med detaljer om dagen er vedhæftet.

Viser 1 - 16 af 16

Næstved, 13 jun 2019 - 08:45

Solrød Strand, 28 feb 2019 - 08:45

I inviteres hermed til møde i NAM-netværket. Det kommer til at foregå på Solrød Bibliotek. Emnerne er Opkrævning af gammelt gæld ifm. Overgang til Cicero, Debitor opkrævning Cicero 2. step fra foråret 2019, Princh løsning på kopimaskiner, Pengeløst bibliotek.

Solrød Strand, 25 okt 2018 - 08:45

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ DELTAGERE. Emnerne er Opkrævning af gammelt gæld ifm. Overgang til Cicero, Debitor opkrævning Cicero 2. step fra foråret 2019, Princh løsning på kopimaskiner, Pengeløst bibliotek.

Ringsted, 13 jun 2018 - 08:45

Ringsted, 27 sep 2017 - 08:45

Haslev, 2 jun 2017 - 08:45

Ringsted, 2 feb 2017 - 08:45

Emnerne på årets første møde er Opkrævning af gammel gæld – debitor, Cicero/Økonomi: faktura, inkasso, indkøb bøger – snitflade til Prisme/OPUS. 08.45 Ankomst med morgenmad Dagsorden med detaljer om dagen er vedhæftet.

Hvidovre, 8 sep 2016 - 08:45

Bogføring og opbygning af kontoplan for Bibliotek & Borgerservice samt opkrævning af gammel gæld – debitor er emnerne på dette NAM møde i Hvidovre. 08.45 Ankomst med morgenmad

Haslev, 15 jun 2016 - 09:00

NAM møde i Faxe Dagen byder bl.a. på emner som pengeløst bibliotek og opdatering af Centralbibliotek.dk profilen. 08.45 Ankomst med morgenmad Dagsorden med detaljer om dagen er vedhæftet.