Afholdelsessted

Arrangementtype

Viser 1 - 2 af 2

Temadag: Hvad kan den digitale litteratur?
Foto: colourbox
Herning, 30. marts 2017

Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

Temadag: Hvad kan den digitale litteratur?
Foto: colourbox
Roskilde, 21. marts 2017

Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

Viser 1 - 2 af 2

Herning, 30 mar 2017 - 09:00

Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger. Digital litteratur antager mange former og findes på mange platforme. Men hvordan kan vi på biblioteket inddrage de nye former og præsentere børn og voksne for den nye litteratur?

Roskilde, 21 mar 2017 - 09:00