Afholdelsessted

Odense, 16. januar 2020

Foto: Vejle Bibliotekerne
11. december 2019

Vejle Bibliotekerne er fra september klar med en ny videorække, hvor du i et hurtigt format bliver præsenteret for et tema inden for børnelitteraturen.

5. december 2019

I efteråret har Herning bibliotekerne en webinarrække, hvor vi har fokus på læsekredse, mindre forlag, serier, faglitteratur og tendenser fra årets bogsæson. Det er formidler Anne Juul Andersen der afholder disse tematiske litterære webinarer.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 5. december 2019

På dette kursusforløb sætter vi fokus på Shared Reading som metode, og du bliver på kurset uddannet som Shared Reading-læsegruppeleder.

Vejle, 5. december 2019

Årets børne- og ungdomsbøger - set fra anmelderens og forlagets side

Hellerup, 26. november 2019

Bibliotekar og tegneserieentusiast, Mads Bluhm, tager deltagerne med på en hæsblæsende rundtur, når han præsenterer en række af de mest bemærkelsesværdige tegneserieudgivelser på dansk og engelsk fra 2019.

Næstved, 21. november 2019

Kom og hør om årets nye børne- og ungdomsbøger, præsenteret af anmelder ved Politiken, Steffen Larsen.

Foto: Kristjan Westberg
21. november 2019

Dagsorden for dagen vil tilgå.

Det vil være en kombination af et fagligt oplæg, samt videndeling.

Foto: Vejle Bibliotekerne

Hellerup, 14. november 2019

Bliv klogere på børns sproglige udvikling eller få genopfrisket din viden på området.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 13. november 2019

Når vi på bibliotekerne skal udvikle vores tilbud til borgerne, ligger svarene nogle gange tættere på end man skulle tro.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 12. november 2019

Alle pladser er optaget. Kurset dubleres 5. og 12 december.

7. november 2019

Foto: SøgSmart.dk
Hellerup, 7. november 2019

København, 31. oktober 2019

Kom og få et unikt indblik i dagligdagen på et specielbibliotek: Fem biblioteker med hver deres specialsamling og hver deres målgruppe præsenterer en bid af deres samling og giver eksempler på skæve henvendelser.

Hellerup, 30. oktober 2019

Formidling af naturvidenskab
Foto: Colourbox
Vejle, 29. oktober 2019

Hvordan står det til med den naturvidenskabelige dannelse i Danmark anno 2019? På denne temadag tager vi temperaturen på børn, unge og voksnes kendskab til de naturvidenskabelige discipliner. Hvordan lyder "diagnosen"?

Viser 1 - 20 af 2796

Odense, 16 jan 2020 - 08:30

Bliv opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen, og få en formiddag med masser af bogsnak. Steffen giver en gennemgang af stort og småt inden for børne og ungdomsbogsområdet.

11 dec 2019 - 09:00

5 dec 2019 - 09:00

Hellerup, 5 dec 2019 - 09:00

Vejle, 5 dec 2019 - 09:00

Årets børne- og ungdomsbøger - set fra anmelderens og forlagets sideVejle Bibliotekerne inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

Hellerup, 26 nov 2019 - 09:30

Næstved, 21 nov 2019 - 19:00

21 nov 2019 - 10:00

Dagsorden for dagen vil tilgå. Det vil være en kombination af et fagligt oplæg, samt videndeling.

21 nov 2019 - 09:00

21 nov 2019 - 09:00

Hellerup, 14 nov 2019 - 09:00

Hellerup, 13 nov 2019 - 09:00

Hellerup, 12 nov 2019 - 09:00

Alle pladser er optaget. Kurset dubleres 5. og 12 december.

7 nov 2019 - 09:00

Hellerup, 7 nov 2019 - 09:00

På denne workshop introduceres deltagerne for principperne i det digitale værktøj SøgSmart.dk. Deltagerne får mulighed for at afprøve sitet, og vi drøfter, hvordan værktøjet kan anvendes i skolesamarbejdet.

København, 31 okt 2019 - 10:00

Hellerup, 30 okt 2019 - 09:00

På denne temadag bliver du introduceret for de nyeste undersøgelser inden for digital dannelse på børneområdet. Dagen giver et indblik i, hvordan forskellige organisationer arbejder med digital dannelse for de 6-14-årige.

Vejle, 29 okt 2019 - 10:00