Afholdelsessted

Odense, 3. december 2019

Foto: Kristjan Westberg
21. november 2019

Dagsorden for dagen vil tilgå.

Det vil være en kombination af et fagligt oplæg, samt videndeling.

Hellerup, 4. oktober 2019
Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 26. september 2019

Deltag i Billedstrøms konference, der handler om at skabe et tværfagligt fællesskab og en ramme for, hvordan billeder og visuelle fortællinger kan blive en betydningsfuld del i børns hverdag.

Biblioteksledermøde
19. september 2019

Efteråret er over os, og vanen tro vil Herning Bibliotekerne gerne invitere til årets 12-12 biblioteksledermøde i Region Midtjylland.

Foto: Kristjan Westberg
4. september 2019

Dagsorden for dagen vil tilgå.

Det vil være en kombination af et fagligt oplæg, samt videndeling.

BoK - Netværk for Brugeroplevet Kvalitet
Foto: Roskilde Bibliotekerne
Næstved, 19. juni 2019

Vi får besøg af chefkonsulent Lotte Tangbæk ved Institut for ledelse og forvaltning på Metropol. Lotte vil fortælle om, hvordan vi kan bruge virkningsevaluering til at undersøge, hvad brugerne reelt får ud af bibliotekernes forskellige tilbud.

Vejle, 18. juni 2019

Herning, 18. juni 2019

Arbejder du med at udvikle og gennemføre aktiviteter for jeres dagtilbud, så er denne Best Practice workshopdag måske lige noget for dig?

Biblioteksledermøde Region Midtjylland
Herning, 17. juni 2019

Dagsorden:

Foto: colourbox.com
Hellerup, 17. juni 2019

Sommerferien står for døren, og bogelskere har alle en fælles mission: at finde en god bog til ferien! Men hvad skal man anbefale?

Foto: Vejle Bibliotekerne
Vejle, 13. juni 2019

Dagsorden

9.45-10.00: Velkommen/Mette

• Velkommen til Andrew Cranfield, Tønder Bibliotek

• Bibliotekernes infrastruktur: DDB/DBC/DEFF

Roskilde CB Netværk for administrative medarbejdere
Næstved, 13. juni 2019

I inviteres hermed til møde i NAM-netværket. Det kommer til at foregå på Næstved Bibliotek og Borgerservice.

Foto: Det Kongelige Bibliotek
12. juni 2019

Gør din historie levende – introduktion til søgning efter historiske kort og billeder online

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Vordingborg, 12. juni 2019

Kampagnemodul og sektioner

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 12. juni 2019

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur?

11. juni 2019

Digital Dannelse er en dagsorden som skoler selv har svært ved at passe ind i deres skema. Derfor kan bibliotekerne spille en rolle i denne dannelsesproces.

Viser 1 - 20 af 2733

Odense, 3 dec 2019 - 08:30

Bliv opdateret omkring årets børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen, og få en formiddag med masser af bogsnak. Steffen giver en gennemgang af stort og småt inden for børne og ungdomsbogsområdet.

21 nov 2019 - 10:00

Dagsorden for dagen vil tilgå. Det vil være en kombination af et fagligt oplæg, samt videndeling.

Hellerup, 4 okt 2019 - 09:00

Dagsorden følger:

Køge, 26 sep 2019 - 09:00

19 sep 2019 - 12:00

4 sep 2019 - 10:00

Næstved, 19 jun 2019 - 10:00

Vejle, 18 jun 2019 - 09:00

”Nørdet, gråt og unødvendigt” sådan sagde en af de unge, da han blev bedt om at nævne de tre første ord, han kom i tanke om, når han hørte ordet bibliotek. Hvad er det, de unge ikke forstår - eller hvad er det, vi ikke forstår?

Herning, 18 jun 2019 - 08:30

Herning, 17 jun 2019 - 11:30

Mandag d. 17. juni 2019 afholdes et ekstraordinært biblioteksledermøde, hvor Slots- og Kulturstyrelsen kommer og fortæller om processen for indgåelse af de kommende rammeaftaler. Dagsorden:

Hellerup, 17 jun 2019 - 09:00

Vejle, 13 jun 2019 - 09:45

Dagsorden 9.45-10.00: Velkommen/Mette Velkommen til Andrew Cranfield, Tønder Bibliotek Bibliotekernes infrastruktur: DDB/DBC/DEFF

Næstved, 13 jun 2019 - 08:45

12 jun 2019 - 13:00

Vordingborg, 12 jun 2019 - 09:30

Kampagnemodul og sektioner 12. juni mødes vi til arbejdsmøde i netværket. På det seneste møde afprøvede vi de nye sektioner på Greve Biblioteks hjemmeside. Netop den dag virkede sektioner ikke, tilsyneladende på grund af performanceproblemer. På dette møde arbejder vi igen med sektioner. Tag computer med.

Hellerup, 12 jun 2019 - 09:00

Vil du gerne være bedre klædt på til at formidle den nye litteratur? Kom til temadag i bogens og inspirationens tegn og få overblik over, hvad der rører sig i litteraturens verden. Vi folder en bred vifte ud af denne sæsons nye bøger.

11 jun 2019 - 10:00