20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

14. september 2018

Hvorfor var mødelokalet på Vejle Bibliotek pludselig fyldt op med bondegårdsdyr, tandbørster og oppustede badedyr?

29. august 2018

Centralbibliotekerne har sammen med Slots- og Kulturstyrelsen igangsat et nationalt indsatsområde med temaet ”Den digitale transformation”, hvor målet er at styrke og udvikle bibliotekernes indsats over en 2-årig periode.

Roskilde Centralbibliotek Poesimaskinen
6. juli 2018

Poesimaskinen turnerer igen - nu med forfatter Ursula Andkjær Olsens smukke tekster. Lån en Poesimaskine til dit bibliotek og giv brugerne mulighed for at lege med litterære apps og skabe deres egne digte.

6. juni 2018

I marts 2018 blev der afholdt tre afsluttende workshops i forbindelse med projektet Greb til læselyst. Der fremkom her en række ideer.

Ideerne faldt i fem tematiske grupper:

28. maj 2018

LiteratureXchange er Aarhus nye internationale litteraturfestival.

22. maj 2018

Besøg Fantasy Bogmesse på Herlufsholm Kostskole i efterårsferien fredag den 19. oktober kl. 12-17 og lørdag 20. oktober 2018 kl. 10-17. Herlufsholm Allé 170, 4700 Næstved.

A Million Stories
17. maj 2018

Kom med til lanceringen af det digitale bibliotek A Million Stories, som er en samling af mere end 600 personlige beretninger fra mennesker, der er flygtet til Danmark, Sverige, Tyskland og Grækenland.

9. maj 2018

CB-Nyt er på banen
- nu med 6 sider fra din region

Læs nyhederne her:

9. maj 2018

Den danske folkebiblioteksverden er under hastig forandring. Digitalisering præger udviklingen, brugernes forventninger ændres, og det samme gør bibliotekets egen rolle i fremtidens samfund.

8. maj 2018

Halmstad konferensen 2018
3. maj 2018
Aldrig tidigare har intresset för bibliotek varit så stor från politiskt håll som nu! Men vad vill politikerna och hur ser partierna på bibliotekens demokratiska uppdrag?
19. april 2018

Børn i hele landet kan igen være med, når skrivekonkurrencen "500 ord" skydes i gang d. 16. april.

Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer
6. april 2018
Landets første kærligheds-litteraturfestival ”Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer” finder sted den 5.-6. maj 2018 på Fuglsang Herregaard, der ligger på Lolland.