Boost din betjening oskar

Boost din betjening er nu afsluttet

3. maj 2019

E-læringsforløbet ’Boost din betjening af studerende’ er nu afsluttet, og vinderen af hovedpræmien har fået besked på mail.

Mere end 650 kollegaer havde tilmeldt sig e-læringsforløbet. Efterfølgende har vi modtaget evalueringer fra 392 deltagere. Da forløbet var en prototype og en helt ny måde for os at lave e-læring på, er de mange kommentarer guld værd for det videre arbejde.

Helt overordnet er deltagerne tilfredse, og 97% mener, at e-læringsforløbet har været en god måde at lære på. Hele 98% mener, at opbygning af forløbet i form af cases har fungeret godt. 93% mener, at vores fokus på studerende er relevant, og mange steder har man brugt forløbet som afsæt til en snak om, hvordan man lokalt griber opgaven med de studerende an. Det var netop det, vi håbede på.
Der er selvfølgelig også kommet konstruktiv kritik, og vi har lært rigtig meget i processen. Vi arbejder videre med den tekniske løsning, tydelige opgaveformuleringer og endnu bedre vejledninger.

Ambassadørnetværket planlægger et opfølgende forløb til efteråret med nye cases.

Nåede du ikke at være med, er modulet stadig åbent og kan findes under kompetenceudvikling uden tilmelding. Find det her:  https://centralbibliotek.dk/e-l%C3%A6ring-utilmelding/boost-din-betjening

Tilknytning

Forfatter

Rosa Andersen: 
ra@gentofte.dk