Efterårets nye kurser på Gentofte Centralbibliotek

23. juni 2015

Gentofte Centralbibliotek byder velkommen til efterårssæsonen af kurser og temadage!

Vi kan igen i denne sæson præsentere flere spændende samarbejder. Sammen med Axiell tilbyder vi et søgekursus i DDE samt et kursus i Accession og Tidsskrift. Samarbejdet med DBC afspejles bl.a. i kurser i DDB CMS, mens AROS Kurser byder ind med kursusforløbene Få styr på Photoshop Elements og Borgerservice på biblioteket.

Skolereformen sætter i efteråret også sit præg på BIB•LAB. I den forbindelse tilbyder vi temadagene Sprogfitness for indskolingsbørn og Kildekritik for 8.-9.klasser, som blandt andet byder på færdige undervisningskoncepter, som bibliotekerne kan gå ud og tilbyde skolerne i et samarbejde.

Vi kommer naturligvis også omkring litteraturformidling, børnedebatter, manga og metodekursus i facilitering.

Læs meget mere om de enkelte kurser og temadage ved at klikke her eller se det samlede katalog her

Tilknytning

Emner