EU Direct Roskilde nyhedsbrev

Få håndplukkede EU-nyheder fra Europe Direct Roskilde

21. marts 2016

Med virkning fra 1. juli 2015 er Roskilde Bibliotekerne udvalgt til at være Europe Direct Informationscenter for Sjælland. Du kan nu abonnere på vores nyhedsbrev og blive opdateret på relevante EU-nyheder og aktuelle arrangementer.

Europe Direct er et informationsnetværk i hele Europa, der har til formål at besvare borgernes spørgsmål om EU.

Som Europe Direct Informationscenter tilbyder Roskilde Bibliotekerne rådgivning om og formidling af viden om EU. Vi afholder løbende debatter og arrangementer om aktuelle politiske og sociale EU-temaer. Du kan læse mere på vores hjemmeside: https://www.roskildebib.dk/web/arena/eu-direct

Vi har netop lanceret et nyhedsbrev, der vil udkomme 6 gange i løbet af 2016. I første nyhedsbrev kan du bl.a. læse om vores næste arrangement d. 29. marts i Roskilde, hvor medlem af Europa-Parlamentet Margrete Auken vil tale om EU’s rolle i kampen mod klimaforandringer. Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Europe Direct Roskilde her.

I må meget gerne henvise til det gratis tilbud og gøre EU-interesserede biblioteksbrugere opmærksomme på nyhedsbrevet.

Europe Direct Roskilde

Foto øverst: Colourbox