Fantasybogmesse på Herlufsholm Kostskole

22. maj 2018

Besøg Fantasy Bogmesse på Herlufsholm Kostskole i efterårsferien fredag den 19. oktober kl. 12-17 og lørdag 20. oktober 2018 kl. 10-17. Herlufsholm Allé 170, 4700 Næstved.

Herlufsholm Fantasy Bogmesse har eksisteret siden 2011. Næstved Bibliotek og Borgerservice har altid været en fast del af bogmessen og siden 2014 været hovedarrangører.

Det er syvende år i træk, at Herlufsholm Kostskoles historiske bygninger sætter kulissen for Danmarks eneste fantasy bogmesse. På messen kan du møde nogle af de mest populære forfattere inden for fantasygenren. Landets bogforlag vil være repræsenteret med masser af gode tilbud. I år åbner den internationale forfatter Bobbie Peers Herlufsholm Fantasy Bogmessen med ”William Wenton” serien. Du kan også møde Siri Pettersen med ”Ravneringene”, Kenneth Bøgh Andersen med ”Lysets hjerte”, Nanna Foss med ”Spektrum”, Cecilie Eken med ”Karanagalaksen”, Haidi Wigger Klaris ”Åndehvisken”, Louise Haiberg med ”Død verden”, Henriette Rostrup  med ”Krematorium D”, Malene Sølvsten med ”Ravnens hvisken 3”, Linette Harpsøe med ”Exilium”, Anne-Marie Vedsø med ”Lucie” og mange, mange flere fantastiske forfattere. Herlufsholm Fantasy Bogmesse har i år et rigtig stærkt program.

Messens landsdækkende novellekonkurrence løber fra den 14. august til den 14. september. Vinderne kåres på messen om lørdagen i Festsalen.

Følg Herlufsholm Fantasy Bogmesse på Facebook for løbende opdateringer eller læs mere på www.fantasybogmesse.dk  #hfb18 #fantasybogmesse

Herlufsholm Fantasy Bogmesse støttes af Næstved Kommune, Mærk Næstved og Slots- og Kulturstyrelsen.

Forfatter

Pinaki Thorlin, Næstved Bibliotek og Borgerservice:
pthor@naestved.dk