Forfatterskærmen

FORFATTERSKÆRMEN – faglig formidling af høj kvalitet, også i den selvbetjente åbningstid

5. september 2019

Leonora Christina Skov, Jens Andersen og Pia Tafdrup er de tre nye forfattere, som netop er blevet tilgængelige på Forfatterskærmen. Teknisk er Forfatterskærmen også blevet opgraderet og er blevet meget enklere og billigere at bruge.

Du kan her se en midlertidig demo-adgang til webudgaven af Forfatterskærmen
(virker indtil uge 41 ved brug af Chrome eller Firefox –  NB! virker ikke i Internet Explorer)

Med Forfatterskærmen har dit bibliotek mulighed for at invitere en række forfattere inden for og lade publikum agere med dem. Det skaber liv i biblioteksrummet, og det er faglig formidling af høj kvalitet – også i den selvbetjente åbningstid. Publikum kan bruge skærmen på egen hånd.

Forfatterskærmen er et non-profit foretagende baseret på et udviklingsprojekt, så jo flere vi er, jo billigere bliver det.

Forfatterskærmen fungerer bedst på en stor touchskærm i fuld mandshøjde, som er beregnet til at stå i biblioteksrummet.
På skærmen vises en række prominente danske forfattere, der er blevet filmet og interviewet til formålet, således at publikum kan stille spørgsmål til de virtuelle versioner af deres yndlingsforfattere.

Hvis du er interesseret i at få licensadgang til alle 30 portrætter, så henvend dig til Maria Graversen, tlf. 24871532.
Læs mere her.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Forfatterskærmen kan købes i forskellige udgaver, men i alle pakker indgår 30 portrætter som basisleverance. Der produceres 3 nyt portrætter hvert år.

Pris:
Introduktionspris i 2019 kr. 2.000 pr. licens (normalpris 7.000 kr. pr. licens pr. år – billigere hvis vi bliver flere om at betale produktionen)
Biblioteket anskaffer selv en storskærm (specifikationer kan fås hos Simon Holt)

Forfatterskærmen kan køre via

• Webløsning med IP-adresseadgang. Kræver kun en browser f.eks. Chrome eller Firefox. Explorer er ikke understøttet<
  • Boksløsning (Brightsign boks) – en meget stabil platform, som er designet til at afvikle video i høj kvalitet. Boksen koster ca. 12.000 kr., men er den kvalitativt bedste løsning.

Forfatter

Lilli Mortensen: