Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer
Foto: Guldborgsund-bibliotekerne

Kær-Litt: Danmarks første festival for kærlighedslitteratur

6. april 2018
Landets første kærligheds-litteraturfestival ”Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer” finder sted den 5.-6. maj 2018 på Fuglsang Herregaard, der ligger på Lolland. Læs her om den nye festival som arrangeres af Guldborgsund-bibliotekerne i samarbejde med en række lokale aktører.

Kær-Litt er en festival med fokus på kærlighedslitteratur og litteratur om kærlighed – det være sig romaner, digte, noveller, sangtekster eller faglitteratur. Et overflødighedshorn af bøger, foredrag og samtaler om kærlighed.

Festivalen finder sted i weekenden den 5.-6. maj 2018 på idylliske Fuglsang Herregaard på Lolland, der danner rammerne omkring et univers af kærlighedslitteratur. Vi vil gerne sætte Sydhavsøerne på landkortet som ”kærlighedsøer” og tiltrække besøgene fra hele Danmark – og også gerne fra udlandet. Vi samarbejder med forskellige lokale aktører; det være sig producenter, hoteller, restauranter og andre, der kan være med til at sætte fokus på kærligheden.

Det sker på Kær-Litt

På Kær-Litt vil du møde forfattere, der fortæller om kærlighedsbøger, læser op og signerer deres bøger. Der vil være stande, foredrag, skriveworkshop, musik og andre aktiviteter. Og så bliver vinderne af Kær-Litts novellekonkurrencen kåret den 6. maj. Alt sammen i de herskabelige stuer på Fuglsang Herregaard og i nærliggende lokaler. I parken vil der være aktiviteter for børnene; blandt andet i parkens kæmpestore huletræ.

Følg Kær-Litt online
  Du kan se mere om Kær-Litt på vores hjemmeside www.kaer-litt.dk. Du kan også følge vores facebookside www.facebook.com/kaerlitt/. Tilmeld dig også gerne vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om, hvad der sker på Kær-Litt.

Forfatter

Lene Hedengran Rasmussen: