Med på en lytter – Udvidet musikformidling via lytteklubstanken
Foto: Roskilde Bibliotekerne

Med på en lytter – Udvidet musikformidling via lytteklubstanken

6. marts 2017

Erfaringer og guidelines fra projekt Udvidet musikformidling via lytteklubstanken er nu tilgængelige i den vedhæftede publikation. Få inspiration til komme i gang med at skabe klubber eller idéer til at udvikle eksisterende koncepter.  

Publikationen er opdelt i to hovedspor. Første del omhandler brugerinvolvering og samtaler i lytteklubber. Her finder du blandt andet praktiske guidelines til opbygningen af et klubkoncept og engagementet af deltagerne. Anden del beskriver, hvordan man kan omsætte viden fra lytteklubber og få den til at leve videre gennem produktionen af podcasts. Find praktiske guidelines til at arbejde med at lave podcasts med formidlende indhold. 

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, så kontakt Ulla Hoberg Lyhne fra Roskilde Bibliotekerne på ullaly@roskilde.dk

Roskilde Bibliotekerne og Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne har arbejdet med projektet Udvidet musikformidling via lytteklubstanken i 2016. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsens udviklingspulje for biblioteker og pædagogiske læringscentre, og i den vedhæftede publikation præsenteres projektets resultater.