RB digital

National kampagne for RB Digital 12. juni til den 12. juli

18. maj 2018

DDB har fået udarbejdet et kampagnemateriale, som består af fysiske og digitale materialer. Kampagnen er et pilotprojekt, der skal måle på effekt i en større skala. Kan der med en fælles indsats i både det fysiske og digitale rum skabes et højere forbrug på RB Digital fremadrettet?
DDB opfordrer alle til at deltage i kampagnen fra den 12. juni til den 12. juli.

Læs mere og hent det digitale materiale her

Det trykte materiale som bl.a. er plakater, bogmærker og klistermærker udsendes via kørselsordningen. Der er en kasse til hvert hovedbibliotek og den lokale licens-kontaktperson er noteret som modtager.
Har biblioteket filialer må materialet gerne sendes derud.

Er der spørgsmål til kampagnen og materialet er der kontaktinfo på DDBs hjemmeside: https://www.danskernesdigitalebibliotek.dk/nyheder/2018/digitale-magasiner-i-massevis-national-kampagne-for-rb-digital/

Forfatter

Rosa Andersen: