Tag eReolen med i lommen

Nye kampagnematerialer fra eReolen

26. juni 2019

1.       Sommerkampagne og sommerstafet
Til årets sommerkampagne har eReolen produceret flot, nyt kampagnemateriale, som kan hentes til fri afbenyttelse på bibliotekerne – fx webbannere til DDB CMS, film til Facebook og Instagram samt plakater og grafik til storskærme. 
Igen i år har eReolen en sommerstafet, hvor bibliotekerne kan vinde kage ved at formidle eReolens tilbud digitalt. Man deltager i kage-konkurrencen ved at tagge sit opslag på Facebook eller Instagram med #tagbiblioteketmedpåferie
Se mere om sommerkampagnen her: https://ereolen.dk/tema/sommerkampagne-temaer-artikler-karruseller-mm
Se mere om sommerstafetten her: https://ereolen.dk/tema/sommerstafet-2019
 
2.       Nyt katalog for Stemmer på tour
eReolen har lanceret nyt katalog for konceptet ”Stemmer på tour”. 
I et katalog præsenteres en række oplægsholdere, som gerne vil komme ud på bibliotekerne og fortælle om at indlæse lydbøger. I kataloget er der beskrivelser af alle oplægsholdere, priser etc. Sidste år blev konceptet prøvet af på 4 biblioteker, og der var god tilslutning fra brugerne. 
Se mere her: https://ereolen.dk/tema/stemmer-paa-tour
 
3.       Temaside til bibliotekerne
Endnu en ny ting på eReolen er en temaside til bibliotekerne. På siden kan man finde al den information, man kan få brug for som bibliotek – fx årshjul, markedsføringsmaterialer, nyt om teknisk udvikling og alle de tilbud, eReolen har til bibliotekerne. Derudover vil det fremover være muligt at se de kommende temaer med artikler, karruseller og billeder, som kan bruges direkte på bibliotekernes hjemmesider. Indgangen til siden finder man i footeren på hjemmesiden under punktet ”Til bibliotekerne”.
Se siden her: https://ereolen.dk/content/temaside-til-bibliotekerne


 

 

Forfatter

Lone Ulvbjerg: 
lu@vejlebib.dk
Emma Alnor: 
emmal@aarhus.dk.