Spring ombord – Projekt Sherpa er i luften

19. maj 2016

Vil du med på internationale opdagelsesrejser? Så er Projekt Sherpa måske dit biblioteks billet til kompetenceudvikling og international projektstøtte.

Projekt Sherpa er et samarbejde mellem Odense Bibliotekerne og Roskilde Bibliotekerne. Vores formål er at fremme viden og brug af nordiske og europæiske støtteordninger i danske folkebiblioteker.
Sammen har vi erfaring med ansøgninger, gennemførelse og afrapportering af projekter med støtte fra både EU og nordiske støtte-puljer og kan derfor tilbyde bl.a. erfaringsudveksling, konkret sparring og vejledning i forhold til dit projekt.

Vi har netop sendt vores første nyhedsbrev i luften, hvor du bl.a. kan læse om nye kompetencer via job-shadowing med støtte fra Erasmus+-puljen. Du finder nyhedsbrevet her og vedhæftet som pdf til nyheden.

Den 10. november 2016 tilbyder vi desuden en temadag på Kulturøen i Middelfart, med inspirationsoplæg om international projektstøtte og partnerskaber. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og spred gerne budskabet i dit faglige netværk. Mere info følger efter sommerferien.

Fedt! Hvordan holder jeg mig opdateret?
Overvejer dit bibliotek at springe ud i biblioteksprojekter med internationalt tilsnit eller støtte, så har vi tre gode tilbud:

• Tilmeld dig gruppen Projekt Sherpa på Centralbibliotek.dk og hold dig opdateret om nyheder, tips og events
  • Tilmeld dig også gerne vores nyhedsbrev, hvor vi sætter fokus på konkrete tiltag og puljer. Du tilmelder dig her
  • Ring til os og få konkret sparring på lige netop din projektidé. Du kan enten kontakte Charlotte Dale, Odense Bibliotekerne på tlf.: 5125 3020 / mail: cbd@odense.dk eller Martin Zandi, Roskilde Bibliotekerne på tlf.: 2480 6905 / mail: martinz@roskilde.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Samarbejde og støtte
Projekt Sherpa afvikles i samspil med Slots- og Kulturstyrelsen og er 2-årigt (2016-2018), og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen under Udviklingsmidler til nationale folkebiblioteksopgaver.