Foto: Ballerup Bibliotekerne

Tak for børnevalget 2017

1. februar 2018

Kære børnebibliotek

Tusind tak for et virkelig godt børnevalg i november 2017!

Denne gang var hele 69 biblioteker med til at holde børnevalg, og over 5000 børn over hele landet var henne på deres lokale bibliotek for at stemme. Det er rigtig godt gået, og det er vi superglade for!

Vi vil selvfølgelig gentage succesen ved det kommende folketingsvalg og gøre projektet endnu sjovere og måske større. Endnu ved vi ikke, hvornår valget kommer, men det bliver allersenest 17. juni 2019. Statsministeren kan dog til enhver tid vælge at udskrive valg inden da.

Vi vil derfor allerede nu i samarbejde med Danmarks Biblioteksforening så småt gå i gang med planlægningen af næste børnevalg, så vi er klar, når valget bliver udskrevet.

Vi håber, at endnu flere børnebiblioteker har lyst til at være med næste gang, så vi måske kan dække hele landet.

Om kort tid vil vi sammen med BØFA invitere jer til at nominere kandidater til det kommende børnevalg. Her på centralbibliotek.dk har vi desuden oprettet en gruppe, hvor vi løbende vil orientere om den videre proces, og hvornår I kan forvente materialer mv. fra projekt Børnevalg. Find og følg gruppen her og vær opdateret på kommende børnevalg: https://centralbibliotek.dk/groups/børnevalg

Vi glæder os allerede!

Camilla Duvald, Ballerup Bibliotekerne