Annes Anbefalinger # 2- Inspiration og viden om nye skønlitterære udgivelser

Torsdag, 12. oktober 2017 - 9:00

I efteråret lancerer Herning Bibliotkerne en webinarrække, hvor vi som noget nyt vil præsentere dig for nogle af de nyeste skønlitterære udgivelser. Anne Juul Andersen er den gennemgående underviser. Hun er medlem af koordinationsgruppen for litteraturformidlere, samt Advisory Board for digital Litteratur.

Annes Anbefalinger - Tema: digital litteratur ..

På det andet webinar i rækken vil Litteraturformidler Anne Juul Andersen få besøg af en række litteraturformidlere, der hver især giver dig deres bud på et digitalt litteraturværk, som du kan bruge i din formidling på dit lokale bibliotek. Formidlerne er en del af Advisory Boardet for digitalt litteratur.

Efter webinaret er du inspireret og har viden om tendenser i tiden og viden om ny digital litteratur.

Praktisk info:

Dagen før får du tilsendt en mail med link til webinaret. Du kan deltage i webinaret fra din computer eller fra en Ipad. Det anbefales at du har en stabil netforbindelse og at du har et headset (gerne med USB indgang). Du får mulighed for at logge på 15 min. før webinaret går i gang, så du kan teste om din lyd fungerer som den skal. Skriv endelig til udviklingskonsulent; Eva Mørup Mikkelsen hvis du har spørgsmål: Bibemi@herning.dk

Se også:

Annes Anbefalinger # 3 - Tema: Kærlighed og dystopi (d. 2. november)

Formidlere

Torsdag, 12. oktober 2017 - 9:00 - 9:45