Multimedie formidling

Webinar - Få en generel introduktion til multimedie formidling

Tirsdag, 30. august 2016 - 9:45
Webinar

På dette webinar får du en generel introduktion til multimedie produktion og formidling. De enkelte medietyper har forskellige styrker og svagheder og egner sig dermed godt eller dårligt til forskellige formidlingssituationer. Optagekvalitet og efterbehandling er helt afgørende for produktets kvalitet og endelig kan afviklingsformen have stor indflydelse på, hvem og hvor mange, der tilgår materialet i sidste ende. Det er derfor vigtigt at have et overblik, så man kan planlægge sin produktion grundigt, inden man går i gang. Webinaret kræver ingen forkundskaber ift. multimedie formidling.

Du får viden om:

·     Styrker og svagheder om de enkelte medietyper.

·     Planlægning og produktion.

·     Kvalitet, formater og platforme.

·     Redundans / supplerende materialer.

Praktisk info:

Du modtager en mail dagen før med praktisk info og et link til webinaret. Husk at logge på 09.45 for at teste lyd og billede. Selve webinaret starter først kl. 10.00.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Biblioteksmedarbejdere, der arbejder med læring og produktion af læringsmaterialer.

Tirsdag, 30. august 2016 - 9:45 - 11:00

Ansvarlig

- Webinar,

Gratis for deltagere i produktionsfællesskabet Borger og service. For øvrige deltagere er den samlede pris på de 3 webinarer: "Få en generel introduktion til multimedie formidling", "Lav fængende screencast produktioner" og "Sådan producerer du speak og lyd til nettet (incl. podcasting)" 150 kr. (NB: tilmeld dig alle de ønskede webinarer enkeltvist)