App'en - hvordan får vi den fulde adgang til indholdet via app'en efter d. 1/7?

PrintPrint

Hvordan kommer det helt praktisk til at fungere, hvis man gerne vil bruge app'en?
Jeg har hentet den (iOS) i dag og dags dato, skal jeg oprette og betale for et premium abonnement for at se de fulde udgaver af videoerne og bruge AirPlay/ Chromecast. Men hvordan bliver det anderledes når vores abonnement på Medici.tv træder i kraft fra d. 1/7?

Hej Anne

Jeg har heller ikke adgang før 1/7 i Odense, så jeg bliver dig svar skyldig. Men vi går i gang med at teste snarest efter og så vender jeg tilbage.

Jeg vil gerne spørge om det

Annette Rugholts billede

Jeg vil gerne spørge om det samme mht brug af app'en??
Man får ikke umiddelbart et login billede til brug for biblioteksbrugere..

Hej Anne og AnnetteJeg har

Hej Anne og Annette

Jeg har været i kontakt med Medici.tv og det viser sig at deres app ikke kan bruges sammen med den EDU løsning vi har købt.

Jeg har testet deres mobile site i dag på både Android og iPhone og det virker ganske udmærket

Tak for svar Mads.

Annette Rugholts billede

Tak for svar Mads.

Tak for svaret

Anne Kjær Abildskovs billede

Tak for svaret, Mads, det virker også fint her, så nu er medici.tv kommet på hjemmesiden og på facebook.

Laver I noget fysisk PR materiale i Odense? Plakat, flyer eller lign.

Det korte svar er: Ja, på et

Mads Møllers billede

Det korte svar er: Ja, på et tidspunkt der ikke er lige nu.

Vi har planer om at lave et par modulære flyers med både Medici.tv og Qello på, som så kan laves som bagsider til et arragementsprogram eller ligende.

Men det bliver nok ikke før august er omme. Men når vi har noget jeg kan lægge op, så gør jeg det :)

Tak det vil vi glæde os til.

Anne Kjær Abildskovs billede

Tak det vil vi glæde os til. Jeg går ud fra at "modulære flyers" betyder, at vi kan redegiere i dem og lægge eget logo på?

Det kan jeg ikke love uden at

Mads Møllers billede

Det kan jeg ikke love uden at snakke med folk der ved mere om grafisk design end mig. Men jeg skal nok prøve.

PR materiale for Medici.tv

Hej Mads

Ved du om de fornævnte flyers er lige på trapperne?

Grunden til at jeg spørger er, at Holstebro Kommune i forbindelse med åbningen af motorvejen ml. Herning og Holstebro d. 29/9 holder en stor vejfest, hvor biblioteket skal have en stand. Her vil vi gerne promovere vores e-ressourcer bl.a. Stingray Qello og Medici.tv.

Hvis I laver noget vi kan genbruge vil det gøre det hele lidt nemmere og ellers må vi selv prøve at bikse noget sammen :-)

Hej Anne

Vi laver noget, og jeg håber det kan nå at blive klar, men jeg får et endelig svar efter et møde på tirsdag i næste uge.

Jeg vender tilbage her når jeg har noget.

Hej AnneSå lykkes det :)

Tak Mads, det er super - de