Grønbog fra Projekt Sherpa: Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler

PrintPrint

Kære alle.

Projekt Sherpa blev afsluttet med udgangen af februar 2018 og vi er glade for nu at kunne præsentere projektets færdige produkt, nemlig grønbogen "Internationalisering i de danske folkebiblioteker: Fortællinger, anbefalinger og eksempler".

Grønbogen findes i to versioner: En kortere, trykt udgave, som har til formål at skabe overblik og fremhæve projektets pointer i en let kondenseret form, og denne udvidede online-version, som tilbyder ekstra eksempler samt interviews i fuld længde, som giver et dybere indblik i de tanker og erfaringer, som ligger til grund for projektets og grønbogens konklusioner.

Den trykte version af grønbogen fremsende til dit bibliotek i nærmeste fremtid.

Vi håber, I vil tage godt imod grønbogen og bruge den til overvejelser og inspiration på vej mod (nye) internationale eventyr.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte projektets to projektledere: Christine Brun fra Roskilde Bibliotekerne, tlf.: 46 31 50 00 eller Steffen Nissen fra Odense Bibliotekerne, tlf.: 65 51 44 02.

Tak til alle som bidrog til grønbogen samt til nyhedsbreve og konference i projekt Sherpas projektperiode.