Hvor er indholdet forsvundet hen???

PrintPrint

Forleden havde vi her i Esbjerg en vred låner, der sagde at det meste af indholdet i comics plus er forsvundet og erstattet af RB digital comics…

Kan det passe?

Jeps, det ser sådan ud. Jeg

Lena Koustrup Schmidts billede

Jeps, det ser sådan ud. Jeg rodede rundt med det i går, da vi har begge produkter. Stor rodebutik. Comics Plus er trådt ud af RBDigital, og du kan finde det rette nye proxylink inde i ERMSsystemet under comicsplus aftalen. JEg har skrevet til DDB om denne problematik

noget nyt her?

Ulrik Stets Hildens billede

Lena det virker som om det stadig er et problem har du hørt fra DDB?

mvh. Ulrik

Hej Ulrik.​Er det Comics Plus

Lena Koustrup Schmidts billede

Hej Ulrik.
​Er det Comics Plus eller Marvel fra RB Digital, du stadig oplever problemer med?

Vi har fået gang i begge produkter i Odense, men der er stadig nogle udfordinger rent kommunikativt.

I Esbjerg fungerer det nu:)

Jonas Børstings billede

I Esbjerg fungerer det nu:)

Vi har kun comics plus og der var en del bøvl med hvilket bibliotek (DDB eller Esbjerg Bibliotek) den loggede på. Vores løsning var at oprette en ny bruger med samme mail osv som den gamle og så vælge det det kommunale bibliotek fremfor DDB.

Men nu linker den direkte til comics plus fra vores hjemmeside i Esbjerg:)

Tak for svaret:)Vi har kun

Jonas Børstings billede

Tak for svaret:)