iPad app

PrintPrint

Er der andre, der har problemer med at logge ind i app'en til IOS? Jeg får fgl. fejlmeddelse:
"Server error..."
Jeg kan fint logge ind på Comicsplus i en browser

Hej Annette

Torbjørn Porsmose Rokamps billede

Hej Annette

Har lige testet det. Hvis jeg skriver forkert i mine login-oplysninger, så timer den ud med en server-error og lukker app'en helt ned, men hvis jeg skriver korrekt går det som det skal. Kan du have skrevet forkert i login?

Her i Fredericia har vi også

Anne Hansens billede

Her i Fredericia har vi også problemer med serverfejl - både iPad og Android app.

Mener selvfølgelig ikke, at

Annette Rugholts billede

Mener selvfølgelig ikke, at der er fejl i login ;-)
Nu i dag synes jeg, at den ser meget mærkelig ud i app'en, og jeg får slet ikke loginbilledet??

Modtaget Annette

Torbjørn Porsmose Rokamps billede

Modtaget Annette

Den fungerer fint hos mig

mvh

Torbjørn

Loginproblemer

Rosa Andersens billede

Jeg har testet nu på min gamle Ipad og jeg kan godt logge ind. Hvis du kan logge ind i browseren er det heller ikke dit login som er problemet.
Har du opdateret appen? Prøv evt. at slette appen og hent den igen.
Hvis det ikke hjælper så kan du fejlmelde til supporten. Find info her under licenser i fanen support. Huske at medsende skærmbilleder.

Nu lykkedes det mig:-)Det er

Annette Rugholts billede

Nu lykkedes det mig:-)
Det er lidt forvirrende, at man skal lede efter Danskernes digitale bibliotek blandt alle de mange udenlandske biblioteker, inden man får login boksen.