Kære alle medlemmer af...

PrintPrint

Kære alle medlemmer af Netværk for Netmedier

Da vi havde relativt få tilmeldte på det sidste møde (d.18.1.19), og derfor valgte at aflyse netværksmødet, så tænkte jeg at det er på tide at skrive ud her og lige få en update fra netværket.

Da vi gerne vil opretholde netværkets relevans og grundlag, så kunne vi vende hvorfor der var så få tilmeldte ved sidste netværksmøde. Jeg kunne godt tænke mig at vide noget om følgende:

Fik i information om netværksmødet i god nok tid?

Fik i en mail omkring netværksmødet?

Var programmet tilstrækkeligt relevant? Og hvis, har i så specifikke ønsker til dagsordenen på fremtidige møder? Mere konkret om netmedier i betjening f.eks.

For dem der muligvis ikke så det: programmet på sidste møde var en opdatering omkring nye og gamle licenser, nyt fra Ambassadørnetværket, et oplæg om et samarbejde mellem INFs studerende og Roskilde Bibliotekerne hvor de studerende havde arbejdet med formidling af netmedier, og et oplæg omkring produktionen og brugen af Podcasts i biblioteksregi.

Jeg håber i vil være med til at give lidt indsigt :)

Bedste hilsner
Gustav