Martsmøde i BOK - reservér den 24.3

PrintPrint

Du er inviteret til næste møde i BOK netværket: Den 24. marts kl. 10-14 på Næstved Bibliotek.

Temaet for mødet er segmentering: Strategisk valg af målgruppe, samt brugerinvolveringspolitik – hvorfor skal vi involvere brugerne.

Mette Tew, projektkoordinator fra Køge Bibliotekerne, vil med udgangspunkt i Tænketankens segmenteringsundersøgelse fortælle om strategisk valg af målgrupper.

Astrid Bergsted fra Næstved Bibliotekerne vil sammen med Isabella og Stine (BOK tovholdere) stå for en proces, hvor vi sammen udvikler input og argumenter, som direkte kan bruges i en brugerinvolveringspolitik. Sammen bliver vi klædt på med strategiske argumenter for brugerinvolvering på bibliotekerne.

Mødet vil bestå af en blanding af oplæg, debat og øvelser med fokus på, hvad du konkret kan gå hjem og gøre på dit bibliotek.

Kom glad.

Dagsorden og tilmelding følger.